2777
2789

دوستان گلم 🙏

به خاطر شرایط مالی و اقتصادی فعلاً توانایی رفتن به دکتر رو ندارم. دیسک گردن دارم و این چند روز درد بازوی دست راستم واقعاً وحشتناک شده 😔

اگه کسی تجربه مشابه داشته یا دارویی (قرص یا آمپول یا هرچی) از داروخانه مصرف کرده که براش مؤثر بوده، لطفاً راهنماییم کنه.

ممنون از محبت و کمکتون، خدا خیرتون بده و تنتون سالم 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص باید از گاباپنتین استفاده کنی گردنبند اسفنجی ببندی

نه گردنبند اصلا خوب نیست،، منم این مشکل رو دارم،، دکتر گفت باید حرکات کششی انجام بدی،، باید عضله های گردن تقویت بشه،، گردنبند باعث میشه بی حرکت بمونه و بدتر بشه

عزیزم قرص ویتامین ب۶ خیلی خوبه با مسکن بخور. حتما حتما گردن بند طبی استفاده کن دردشا خیلی کنتل میشه من تجربه داشتم که بهت میگما. چیز سنگین بلند نکن حتی هل نده یا چیزی را نکش. تو گوشی سرتو کپ نکن. اگه بتونی چندجلسه بری فیزیوتراپی عالیه.هزینش رو دفترچه خیلی کمه

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فشار نیاوردن به دست و گردن حداقل تا کاهش درد.

مثل سبزی پاک کردن، بد خوابیدن و کارای سنگین و جابجایی بیش از یک کیلو. قرص ناپروکسن هر ۸ ساعت تا کاهش درد

ژل پیروکسیکام روزی دو بار موضع درد هم بد نیست

اما در کل برو دکتر شاید لااقل فیزیوتراپی نیاز باشه

نه گردنبند اصلا خوب نیست،، منم این مشکل رو دارم،، دکتر گفت باید حرکات کششی انجام بدی،، باید عضله های ...

آخه دکتر من تا قبل mri

گفت نه حرکت ورزشی بزن نه فیزیوتراپی برو

گردنتم ببند

بعد جواب mri گفت برم فیزیو و ورزش

ما آدم دنیای هم دیگه نبودیم 💔

نه گردنبند اصلا خوب نیست،، منم این مشکل رو دارم،، دکتر گفت باید حرکات کششی انجام بدی،، باید عضله های ...

به منم دکتر گفت گردنبند نبند ولی تانبستم خوب نشدم دکترا میخوان بلکه درد ادم طولانی بشه هی بری ویزیت بگیرن

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

به منم دکتر گفت گردنبند نبند ولی تانبستم خوب نشدم دکترا میخوان بلکه درد ادم طولانی بشه هی بری ویزیت ...

آخه نه بی حرکت موندن دردی رو دوا نمیکنه،، من بهترین دکتر تهران رفتم،، گفت فقط ورزش،، عضلهات ضعیفه تقویت کن،، تا کارت به عمل نکشه

آخه دکتر من تا قبل mri گفت نه حرکت ورزشی بزن نه فیزیوتراپی برو گردنتم ببند بعد جواب mri گفت برم فیزی ...

اره خوب شاید نوع دیسک ها با هم فرق داشته باشه،، اما بیشتر دردها بخاطره ضعفه عضله هستش