2777
2789
عنوان

زود تند سریع بگید چجوری برنج بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 66 پست
اصلا برنج رو یکی دوساعت قبل گذاشتی خیس بخوره با نمک یا نه

عکس اومد ببین درسته

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیگم بزار که میگم برو تو نت فیلمشو ببین یاد بگیری🤣🤣🤣🤣🤣

آها

الان عکس اومد ببین درسته

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه همی بزنولی دیگه نزن که خورد میشهشعله هم زیاد خمیر نشه

وای من داشتم هم میزدم هی😐😂

میشه یبار دیگه بگی 😐😂 ببخشید واقعا شرمنده من الان آبجوش اومد ریختم برنج رو ولی دیگه جوش نمیخوره قل ...

درسته دانه های برنج رو بگیر دستت فشار بده نباید له بشه یکم زنده بردار موقع دم کشیدن بقیه اش بپذه اگه کامل بپذه تو اب جوش تو دم خمیر درمیاد

اگه زعفرانم داری یه کوچولو تو اب داغ دم کن بریز در اخر رو دمیت

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
به آب نمک زدی؟

بله

الان با دست له میشه بسته برش ذارم؟

بزار آب جوش بیاد بعد برنج بریز بعد بهش نمک و یکمی زردچوبه اضافه کن بعد هروقت دونه های برنج نرم شد آبکش کن بعد نون بزار تو قابلمه برنج هم بریز

تو یه ظرف دیگه آب و نمک و روغن بزار بعد که برنج ریختی تو قابلمه بریز رو برنج بعد هم دمکنی بزار زیرش زیاد کن بخار که افتاد داخل قابلمه زیرش رو کم کم کن

بلهالان با دست له میشه بسته برش ذارم؟

وای سریع برش دار نباید له بشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بریز تو ابکش بعد اب سرد سرد بریز روش

به آب نمک بزن 2قاشق حدودا. البته نمیدونم چندنفرید

بعد برنج که ریختی حرارت متوسط باشه نه کم نه زیاد

وقتی جوشید برنج اومد رو آب یدونه بردار یکم که نرم بود خیلی کم نرم بودآبکش کن روش یکم آب ولرم بگیر

قابلمه بذار رو گاز ی قاشق روغن بریز نون بذار برنج بریز درشو بذار