2777
2789
عنوان

عدد هوش ممکنه تغییر کنه 😭

240 بازدید | 35 پست

من دیروز تست هوش ازم دوستم که روانشناسه گرفت

۱۲۸ بود کلی گریه کردم بعد تا صبح دیشب بیدار بودم اعصابم خورد بعد گفتم بهش قبلا تست گرفتم پیش روانشناس ۱۴۱ شده بود تازه من اون موقعه ناراحت بودم ۱۲۸ چرا عددش کم شد 😭

خلاصه خیلی اعصابم خورده

نگین هوش به چه درد میخوره به خیلی درد ها

زیاده ساده بودیم واسه این 🌎 🙃

یکی از دردها رو بگو که هوش به درش میخوره

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریون دادی یا وکسلر؟

من چهار بار

تست هوش دادم یکبار از اون کارت هست

یکبار هم تست هست بچه بودم عدد ها رو میگفت من باید برعکس میگفتم یا مثلا معما میداد

یکبار از اون که شکل داره iQ میسنجه الگو هست

یکبار هم تو عدد ها هست مثلا ۴۴ در ۵۸ تقسم فلان یا معما فلان چی میشه یا راه این گوی پیدا کن

اسمش نپرسیدم ولی با هم فرق داشت سوال ها و مدلش اون تست که دادم گفت عدد هوشت از ۹۷ ۹۵ یادم نیست دقیق ...

اسمش رو بپرسید ببینید چه تستی بوده و تست قبلی که دادید چی بوده

و اینکه شرایط آزمون خیلی مهم هست

شاید همینکه آزمون گیرنده دوستتون بوده تاثیر داشته تو نتیجه یا استرس و خستگی و سر و صدای محیط حتی گرما و سرمای اتاق ازمون هم تاثیر میگذاره

بعد روانشناس داریم تا روانشناس دوستتون چقدر در گرفتن و تفسیر ازمون مهارت داره این هم مهمه

عزیزم ب دوستت میگی این تستو از من بگیره آنلاین ؟هزینشو میدمخیلی دوس دارم بدونم هوشم چنده

سلام عزیزم چون شرایط محیطی که توش میدی مهمه اگه می خوای عدد هوشت دقیق در بیاد باید حضوری بری که استرس یا سر صدا چیزی نباشه منم حضوری دادم ادویه و چیز های کنسروی هم تو یه مقاله خوندم اثر داره قبل تست بخوری خوب نیست