2777
2789
عنوان

الان این میشه کات کردن❓

81 بازدید | 11 پست

دو روز پیش یه بحث بینمون شد که مقصرشم من بودم.

تقریبا یک روز کامل ازش خبر نداشتم،ولی خب سر جفتمون واقعا شلوغ بوده اما میتونستیم یه سراغ از هم بگیریم دیگه💁🏻♀️منم یجورایی تازه از خواب بیدار شدم دیدم پیام داده بهم معذرت خواهی کرده-عجیبش اینه مقصر من بودم ولی اون معذرت خواهی کرد و منم دوست ندارم وقتی مقصر یکی دیگس،یکی دیگه همه چیز رو گردن بگیره-

باهام خوب رفتار کرد منم خوب جوابشو دادم یعنی سرد نبودم،الان متوجه نمیشم کات کردیم بک زدیم یا قهر بوده😩اخه مگه تو رابطه قهر کردنم داریم،میشه کات دیگه مگه نه؟

💙A

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه الان که دیگه اشتی کردیم ولی میخوام بدونم اسم اون اتفاقی که افتاد چی بود😂

عی جان همیشه آشتی باشید😂

فکر کنم پارتنرت پرنسس نیست چون یجا توی اینستا دیدم میگفت حتی اگه با دوست دخترتون دعواتون شد مقصر هم اون بود شما زنگ بزن و پیام بده

:)

یعنی چی تو رابطه قهر نداریم؟خب این همه زن و شوهر که قهر میکنن بعد اشتیاتفاقا با هر بحثی نباید بگی کا ...

خب من اصلا قهر رو قبول ندارم🫠همیشه هم تلاشمو میکنم دلخوری پیش نیاد ولی بازم هرچی میشه مقصر خودمم.این دفع دیگه اخرین باریه که قهر میکنیم قول میدم به خودم😂

💙A

عی جان همیشه آشتی باشید😂فکر کنم پارتنرت پرنسس نیست چون یجا توی اینستا دیدم میگفت حتی اگه با دوست دخ ...

مثل جنسیتش عمل نمیکنه😜😜مث یه مردواقعی رفتار میکنه😂

💙A