2777
2789

خواسته هاتون رو تو قنوت به فارسی از خدا میخواین ؟

آخه من یکم وسواس گرفتم حس میکنم اینهمه عربی میگی بعد فارسی انگار درست نیس و نماز شکسته میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوندم ولی ول کردم

البته اون زمان ها خود ب خود بیدار میشدم ولی نماز شب نمیخوندم

هرسوالی داری بگو

نگاه با هر زبانی ک،دوست داری میتونی باخدا صحبت کنی مثلان یکی توی نماز همشو عربی میگه و بعدش قنوتش فارسی چون معمولا خود خدا دوست داره ما راحت باهاش حرف بزنیم و دردل کنیم باهاش

التماس دعا لطفا میشه منو توی نماز شب دعا کنی بگی این بنده باردار نباشه لطفا

من میخوندم ولی ول کردمالبته اون زمان ها خود ب خود بیدار میشدم ولی نماز شب نمیخوندمهرسوالی داری بگونگ ...

پس یعنی اشکال نداره بعد اذکاری که تو قنوته به فارسی از خدا خواستمو بخوام

شما مطمئنی قبوله اینطوری ؟

پس یعنی اشکال نداره بعد اذکاری که تو قنوته به فارسی از خدا خواستمو بخوام شما مطمئنی قبوله اینطوری ؟

ن اشکالی نداره البته چیزهای مثلان الفعو اینا باید بگی ذکر های ک توی قنوت ب عربی هس ارع بگی اونم ب عربی ولی اینکه میخوای مثلان بهش بگی من شوهر میخوام اینو ب همین زبون هم بگی ارع قبوله

ارع بابا خودم چندبار خوندم خواستمو با فارسی میگم بعدش ذکر های قنوت عربی چون من بیشتر با زبان فارسی راحت ترم تا عربی😅

التماس دعا

سلام عزیزم

قنوت مستحبه و جزو واجبات و ارکان نماز نیست و حتی توی نماز های واجب هم فارسی گفتنش هیچ اشکالی نداره(برای نماز شب که اصلا مشکلی نداره ولی برای نماز واجب نظر مراجع مختلف فرق میکنه مرجع من گفتن اشکالی نداره)

سلام عزیزم قنوت مستحبه و جزو واجبات و ارکان نماز نیست و حتی توی نماز های واجب هم فارسی گفتنش هیچ اشک ...

نه من منظورم قنوت نماز وتر هست که باید یه سری اذکار بگی و بعد خواستت رو اگه چیزی میخوای بگی