2777
2789
عنوان

کاش خوشگل بودم

118 بازدید | 14 پست

الان خونه و زندگی واسه خودم داشتم یه شوهر عاشق

بچه های کیوت و ناز نازی

خونه ماشین

آرامش

من اون قشنگی را میخوام که همه اینا را هم باهاش داشته باشم

لطفا شعور داشته باشید انرژی مثبت بدین

و نیاین بگین زشتا شانس دارند یا خوشگلا خاک بر سرن

من خوشگل نیستم ولی خب واقعا خوشگلی خیلی مهمه.

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست داشتم به خودم حس خوبی داشته باشم

چ مشکلی تو چهرت داری؟

ببین من چشمام درشته لبامم پره ولی دماغم گوشتیه ترکیبو ریخته ب هم.

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

چقدر سطحی

کسی ممکنه خوشگل باشه، ولی به خاطر اعتماد بنفس کمی که داره هیچوقت متوجه این موضوع نشه

کسی ممکنه خوشگل باشه ولی بخاطر وضعیت مالی خیلی ضعیف یا خانواده بد ازدواج خیلی بدی داشته باشه

واقعا بنظرتوت هر کس خوشگله زندگیش قشنگه؟

میدونی چیه میفهمم چی میگی آدم یسری وفتا توسط یسری ادمای بیشعور از زندگی کلا نا امید میشه ولی اعتقاد دارم یه ادمی که خودش شعور و شخصیت داره قیافه یا چمیدونم هیکل چاق و لاغر طرف براش مهم نیس

قیافه یا نمیدونم اینجور چیزا دست خود ادم نیس من اگه بدونی بخاطر چی خورد میشم بخاطر اندامم که از خواهر بزرگترم بزرگره هرجا که میرم میگن چجوری خواهر کوچیکه (که خواهر بزرگمه اما قد و قیافش از من کوچیکتره)ازدواج کرده اما خواهر بزرگه(که منمو درشت هیکل ترم) مجرد موندم

من اون روز مردم الانم اینی که هست روحمه نه خودم پس اذیتم نکن وگرنه میام تو خوابت

چقدر سطحیکسی ممکنه خوشگل باشه، ولی به خاطر اعتماد بنفس کمی که داره هیچوقت متوجه این موضوع نشهکسی ممک ...

اره من سطحیم

ولی تو هم زیاد عمیق نیستیا من زیبایی را میخوام که خودم حس خوبی داشته باشم و لابد شرایطم خوبه که فقط دنبال زیباییم

من معمولیم نه اونجوریم ک ینفر ببینه بگه خوشگلی نه اونجوری ک زشت باشم

یعنی به دل بعضیا میشینم از نظر بعضیا هم معمولیم

خب بخاطر اینه ک ماها خیلی نچرالیم یعنی من حتی ابروهامم برنداشتم چون ۱۸ سالمه موندم بعد کنکور😑

بعد در مقابل این جامعه عملی زیبا معلومه ک ما چیزی نیستیم

من معمولیم نه اونجوریم ک ینفر ببینه بگه خوشگلی نه اونجوری ک زشت باشم یعنی به دل بعضیا میشینم از نظر ...

شرط میبندم خیلی خوشگلتر از اونی هستی که فکر مبکنی شما دهه هشتادیا خوشگلین فقط حساسیت رو چهره تون زیاد دارین

شرط میبندم خیلی خوشگلتر از اونی هستی که فکر مبکنی شما دهه هشتادیا خوشگلین فقط حساسیت رو چهره تون زی ...

نه چهره کاملا معمولیم فقط قدم بلنده😂

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...