2777
2789

کاری ازم برنمیاد حداقل الان برنمیاد بی پول بی پشتوانه تنها.خودمو زدم ب اون در ک نمیدونم ولی خب دیگه ی طوری رفتار میکنه ک اعصابمو خراب میکنه تو این برف وهوای سرد الکی بهونه های مختلف میاره ک با ماشین بره بیرون مثلا من میگفتم امروز تو این سرما نمیره از صبح ک پاشده الکی میگه فلانجای ماشین صدا میده میبرم درست کنم همونو بهونه میکنه سه چهار ساعت میره فردا باز ی جای دیگه میره بااون یکی گوشیش با اینو اون حرف بزنه میدونم .میبینم ولی کاری ازم برنمیاد زیادم زنگ بزنم میاد دعوا و کتک کاری ک چته ابرومو جلو بقیه میبری مدام زنگ میزنی تازه بعضق وقتا در حد ۲۰ دقیقه هم کلا گوشیشو برنمیداره انگار ک کس دیگه ای تو ماشین باشه بریدم نمیدونم چیکار کنم کاش حداقل پول داشتم خودمو بچه هامو نجات میدادم

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم فقط شک کردی واقعا کاری نمیکنه

نه حتی شماره خط مخفیشو دارم

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
مهریه داری چرا پول نداری برو اجرا بذار

خب بعدش چی اولا هیچی نداره دوما گذاشتم اجرا باید ی جایی باشه ک پاشم برم وگرنه بدتر عزت خودمو میارم پایین

وااایی خدا قلبم درد گرفت

بابای منم اینجوریه💔و مامانم شرایط شمارو داره و ماهم خودمونو زدیم به اون در که نمیدونیم

البته بابای من تو شهر دیگه میمونه بخاطر کارش زیاد نمیبینیمش ولی هردفعه میاد ک چن روز بمونه خیلی عذاب میکشیم این رفتاراشو میبینیم

وااایی خدا قلبم درد گرفت بابای منم اینجوریه💔و مامانم شرایط شمارو داره و ماهم خودمونو زدیم به اون در ...

هعععی خدا ب داد مادرتون برسه فقط

نه حتی شماره خط مخفیشو دارم

خب پس تو میدونی گوشی و خط شو مخفی نیس ک

ببین تا مطمعن نشدی شک بیخوده فقط اعصاب خودتو خراب میکنی

اگه میتونی مچشو بگیری و از زندگیت پرت کنی بیرون .بکن

وگرنه این فکرا. و شک کردنا فقط خودتو نابود میکنی

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌

خب عزیزم مردو ب حال خودش ول کنی ممکنه هرز بپره

چرا همش تو خونه ای ؟

خب مدام ی چیزی رو بهانه کن ببردتون بیرون

یا بچه ها روخداقل بیرونی بار میاوردی که مدام وقت بیرون رفتن اویزونش بشن باهاش برن

باید باهاش بری بیرون بچرخین دور بزنین خرید کنین تو این کارو نکنی ی زن دیگه ممکنه این وقتا رو باهاش بگذاره و با اون بره خوشگذرونی

خب بعدش چی اولا هیچی نداره دوما گذاشتم اجرا باید ی جایی باشه ک پاشم برم وگرنه بدتر عزت خودمو میارم پ ...

خونه پدر مادرت یه بلیط بگیر پاشو برو قبلشم مهریه اتو بذار اجرا تا بیای مراحلش تموم بشه جمع میکنی میری