2777
2789

من بعضی وقتا میام پیشش چند روز هستم ولی خب یه کارایی میکنه حس میکنم دوست نداره بیام پیشش ..شرایط مالیش هم اوکی نیست و تنها زندگی میکنه

من آدم وسواسی هستم اونم اوایل خیلی تمیز بود هر وقت تازه میام خونش خیلی مرتبه ولی وقتی من هستم هیچکاری نمیکنه اصلا نه ظرفا رو میشوره نه هیچی .. منم گاهی کمکش میکنم

مثلا شورت خونیشو میندازه تو سینک دسشویی یا میدونه دوست ندارم دهنی کسی رو بخورم یا اینکه تو یه ظرف با هم ماست بخوریم حالم بد میشه ...

بنظرتون عمدی اینکارو میکنه؟

دیروز هم یه ظرف سالاد آورد من کمی ریختم تو ظرف خودم با اینکه دید کم ریختم هیچی نگفت و قاشق دهنشو زد

چیکار کنم دلیلش چیه

اینم بگم بعضی وقتا میگه تو نمیای پیش من از این حرفا ولی وقتی میام اینجوری میکنه

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی خودش دعوتت نکرد دیگه نرو

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
راحته خواهرت باهات

آخه من حالم بد میشه

در مورد اسمم بگم .. قرار بود بشه دختر قوی ولی خب نشد ...امکان ویرایش هم نیست آنقدر سوال نپرسید و به اسمم نخندید ... البته بخندید من ثواب میکنم...😄😘

خونه خودش دوست داره اونحوري زندگي كنهمنم نوع زندگي خواهرم تايپم نيستقرار نيست براي من خودشو عوض كنه.

اره ولی وقتی کسی خونته یه سری کارا رو نمیکنی دیگه

تا وقتی خودش دعوتت نکرد دیگه نرو

خب بهم میگه هر وقت دوست داری بیا و از این حرفا منم گاهی میرم ولی بعدش پشیمون میشم

والا دوست نداره بری اگرم گفت چرا نمیای دلیلت رو بگو بهش بگو میدونی من حساسم لطفا من میام انجام نده ا ...

اخه وقتی نیستم میگه تو چرا نمیای دوست نداری بیای پیش من و...

والا منم حالم بد شد🥴🥴🥴 اخه شورت جاش توی سینکه 😮😮🤢🤢🤢🤢

واقعا حس میکنه عمدی اینکار رو کرد ...

همه اينجووي فكر نميكنند لايف استايلش اونهشما هم سبك خودتو داشته باشوقتي ميدوني دهني براش اهمينت ندار ...

آخه لایف استایلش این نیست وقتی تازه میرم خونش اینقدر همه جا مرتبه ولی بعدش نه دیگه ...