2777
2789

یه راهکار بدین به من. نمیتونم خودمو کنترل کنم. بابا هیچ مس اینجور نیستم. فقط با شوهرم خیلی تند و تیز حرف میزنم. حتی در حالا عادی هم که میخواد ناز منو بخره من یه چیزی میگم کلا پشیمون میشه. اکثرا هم بهش میگم خوب کاری کردم دلم خواست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه زبون ادم اختیار دست خود ادمه من چی بگم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
از جمله اخرت چقدر بدم اومدولي خب ديگه بدون شوهرت چقدر اذيت ميشهبايد رو خودت كار كني عزيز

آره به این فکر میکنم که اون این جمله رو به من بگه من چیکار میکنم؟؟ واقعا ناراحت میشم از دستش

با بد کسی این زبون تند و تیز رو داری.با غریبه داشته باش نه شوهرت که ممکنه یه روزی خسته شه بره سراغ ب ...

اصلا نمیتونم حرفهای قشنگ بهش بزنم. 😔

ساکت بودنو تمرین کن

حرف نزدنو تمرین کن

همیشه ک نباید حتما صحبتی بشه

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

بزار یه وی تعریف کنم ببینی

یه دوست خوانوادگی داریم

شوهرش کارگر بود

الان کارخونه شکلات سازی دارن هر روز ۲۰ تومن خیرات میکنه میده دست فقیر فقرا همینجوری

بچه هاش رو فرستاده آمریکا

همیشه میگه من نون زبونم رو میخورم ،هیچ وقت هیچ آزاری نرسوندم چون اصلا حرف نمیزنم راست میگه خیلی ساکتههههههه همیشه کم حرفه در حد ۱ ۲ جمله تازه میگه الان بیشتر حرف میزنم نسبت به جووونیم ، بقیه فکر مکیردن لاله😁