2777
2789
عنوان

دوستی در مدرسة تیزهوشان

203 بازدید | 21 پست

اصلا اونجوری که شما فکر میکنین نیست. بچه های خراب هم داریم. یه عده داریم از کتابخونه کتاب میدزدن جزوه میدوزدن و... وقتی کسی جزوه میخواد کسی بهش نمیده یه عده هستن خیلی بی تربیتن و همش ادای دبیرهارو در میارن. یه عده هم کاری به کسی ندارن و درس میخونن زنگ تفریح

تیزهوشانی بودن دلیل بر خفن بودن یا ادم خوب بودن نیس نشستن خوندن تلاش کردن رفتن همین .. و ممکنه خیلیاشون ذاتشون خراب باشه

کاربری الیییییی خانوم ب لطف بعضیا ک 26 ... تقدیم ب اونها باد پرید . فدای سرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان ی دبیر ک خودم دوران دانش آموزی سمپادی بودم و الان مدارس دولتی تدریس میکنم میگم بچه رو نفرست ...

چرا

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

اسی میشه ی عکسیه بزارم؟ تو تایپکم نشد

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

عزیزم ربطش به فشار روانی هست که روی بچه ها میادخیلی ربط داره اتفاقا

خود بچه ها خواستن بیان این مدرسه فشار روانی زیادی هم روشون نیست و نسبت به مدرسه های دیگه جوش خیلی بهتره و کنترل شده است.