2777
2789
عنوان

بارداری و تعجب

121 بازدید | 16 پست

دیروز یک جایی بودم یک خانمی بود خیلی مذهبی ماهم مذهبی هستیم ولی اون خیلی مذهبی و مقید و خیلی هم خانم خوب و مهربونی هست از دوست های خواهرم هست تعریف می کرد چند سالی بار دار نمی شده همه کاری کرده حتی رفته سلول های بنیادی طهران و هزاران کار بار دار نمی شده در حدی بوده که شوهرش می خواسته زن بگیره خیلی ناراحت شدم بعد ها خدا دیگه بهش بچه داده الان یک پسر و یک دختر داره ولی از این که شوهرش می خواسته بره زن بگیره خیلی ناراحت شدم چون خانم به شدت خوب و خشگل وپوست سفید و خوشتیپ و مهربونی هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به خوبی زنش داشته؟؟

چون زنه خوب بوده مرده هم باید خوب باشه؟

نه عزیزم مردا از خوشی خودشون نمیگذرن!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آخه به خاطر یک بچه 😕

بله عزیزم برای خیلیا مهمه.

من خودم یه مدت توی سرم بود برای شوهرم زن بگیرم به خدا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بله عزیزم برای خیلیا مهمه.من خودم یه مدت توی سرم بود برای شوهرم زن بگیرم به خدا

من هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم مجرد هستم اگه ازدواج کنم این جوری بشه اول باید من بمیرم یا طلاقم بده بعد بره زن بگیره

من هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم مجرد هستم اگه ازدواج کنم این جوری بشه اول باید من بمیرم یا طلاقم بده ب ...

خب هنوز مجردی متاهل بشی میفهمی فشار اطرافیان چقدر سخته...

مرتیکه ترسیده تاج و تختش بدون وارث بمونه

نمی دونم من شوهر ایشون رو ندیدم ولی خودش خانم خیلی خوبی هست تازه زن داداش هم اون جا بود اونم خیلی خانم خوبی بود همش خوب و مهربون و خشگل بودن

چی بگم ولی من هیچ وقت زندگیم بدهن بقیه نچرخید برای همین هم هست که مجردم

چند سال میشه تحمل کرد حرف بقیه رو نادید گرفت از یه جایی به بعد دیگه نمیشه

چند سال میشه تحمل کرد حرف بقیه رو نادید گرفت از یه جایی به بعد دیگه نمیشه

خیلی ها رو دیدم که حرف بقیه براشون مهم نیست یکی از فامیل هامون مرده با یک زنی ازدواج کرد که 12 سال از خودش بزرگ تر بود الانم خیلی خوشبخت هستن و بچه بزرگ دارن مامان مرده مخالف بود ولی این کار خودش کرد یا همين پسر دایی خودم عاشق یک دختره می شه با تمام مخالفت های خانوادش بازم با دختره ازدواج می کنه الان تو عقد هستن

خیلی ها رو دیدم که حرف بقیه براشون مهم نیست یکی از فامیل هامون مرده با یک زنی ازدواج کرد که 12 سال ا ...

خب شما ظاهرشون رو میبینی.

فکر میکنی چندبار دختره از ته دل زار زده بخاطر حرفاشون؟

چقدر دعواشون شده؟

چقدر کینه گرفته؟