2777
2789
عنوان

اولین خونه

133 بازدید | 16 پست

اولین خونتون رو چطور گرفتید ؟

با حمایت خانواده یا تلاش خودتون؟

چون مستاجرم لوازم خونگی نمیگیریم چیزی رو عوض نمیکنم مبل ندارم خونه کوچیک اجاره میکنیم به نظرتون این کارام درسته یا راهو اشتباه میرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله خدا همه ی بی خونه ها رو صاحب خونه بکنه

آره تا حدودی درسته ولی اگه تونستی بجاش طلا بخر

ساخت موشک های هایپرسونیک نقطه زن و موشکهای بالستیک کشتی زن و ارسال ماهواره به فضا محصول تفکر انقلابیست و گرانی و تورم و فشار معیشتی تحمیلی برمردم محصول تفکر غربگرا و لیبرال است موقع انتخاب که میرسه مردم به حامی تفکر غربگدا نابلد بی برنامه رای میده بعد موقع گران کردنها و خرابکاریها معترض عصبانی به همراه تروریستها به کی حمله میکنه بله دوستان به ماموران امنیتی... که با حقوق پایین با جون و دلشون همیشه از ایران عزیزمون محافظت کردن و طبق معمول غربگدا بحران ساز محافظ منافع اسراییل و آمریکا در ایران ادای دلسوزا رو درمیاره و به مامور امنیتی حمله ی لفظی میکنه و بدون اشاره به اینکه کی باعث این بحرانها وفشارهاشده دفاع مشروع و متداول پلیس رومحکوم میکنه !!! سوالی که این روزها زیاد مطرح میشه اینه که چرا تروریستها به راهپیمایی حمله نکردن سادس چون اسگول و کم هوش مادرزاد نیستن که به اینهمه جمعیت حمله کنند چون سریع لو میرفتن و دستگیر میشدن انتحاری نزدن چون نیت کشتن صرف نبود بلکه از میدون بدر کردن مردم بود مثل داعش که با چند صد نفر یه لشگر رو متواری کردن پس طبیعتا این روش جواب نمیداد ومحکمترین دلیل اینکه بگن چون به راهپیمایی حمله نشده پس ایهاالناس کارخودشونه!!!دقت کن چرا حکومت باید برای خودش دردسر به این بزرگی درست کنه اصلا کاراگاهها میخوان بفهمن قاتل کیه نگاه میکنن ازاین قتل کیا منافع بیشتری میبرن بعداز اون طریق دنبال قاتل اصلی میگردن الان اگه کشته ها بیشتر باشه به نفع کیه :آفرین تروریستها و براندازها بخاطر قول ترامپ برای حمله به ایران در ضمن این ارقام عجیبو غریبو بی منطق هی بالا میره دقیقا ازاین جا درمیاد :قول ترامپ و حمله به ایران پس سواد رسانه ایتو ببر بالا دوست عزیز تا مبادا فریب بخوری

مستاجرا ذره ذره طلا بخرید تا به خونه برسیم منم همین کارو میکنم

بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️

نه خانواده حمایت نکرد .جز اینکه یه اتاق دادن بدون اجاره بشینیم که شبیه تویله بود گچکاری هم نداشت .حق نداشتم چراغ روشن کنم جارو برقی بکشم که یوقت پول برق میاد حموم می رفتم خونه مامانم .هووف همش جنگ جنگ داشتیم .بعد عروسی طلا فروختم با کلی قرض زمین گرفتیم تا قرض زمین بدیم وقت زایمانم رسید پول برا سزارین نداشتیم ۱۶سالگی مجبور شدم برم طبیعی کسی کمک نکرد باباش میخاست میتونست بده نداد

بعد ۹سال خونم آماده شد رفتیم نشستیم توش راحت شدیم از اون زندان

ما مستاجریم هنوز بعد از چهارذه سال نتونستیم خونه بخریم

ماهی نیم گرم طلا هم میگرفتید الان نزدیک دومیلیارد پول داشتید اینجا خونه ۴۰ متری اینا به این قیمت میدن

مستاجرا ذره ذره طلا بخرید تا به خونه برسیم منم همین کارو میکنم

دیگ الان نمیشه طلا گرمی ۲۰ ملیون خیلی ها با حقوق ۲۰ ملیونی کرایه خونه و قسط و خرج خونه میدن

منم قبلا طلا میگرفتم شما چند گرم جمع کردی

شوهرم داشت خونه.با وامو پس انداز خودش و قرض گرفتن خریده بود که وقتی ازدواج کردیم فقط وامش مونده بود.اما خونه دوممونو بعد سه سال خریدیم با پس اندازو اینچیزا تونستیم بخریم.چیزی که بود تا به ثبات مالی نرسیدیم بچه دار نشدم دوتامون فقط کار میکردیم مهمونیم سالی دوبار میرفتیم مهمونم سالی دوبار دعوت میکردم.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ماهی نیم گرم طلا هم میگرفتید الان نزدیک دومیلیارد پول داشتید اینجا خونه ۴۰ متری اینا به این قیمت مید ...

حقوقش کم بود و قرض و قسط داشتیم

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.