2777
2789
عنوان

شما تو آف لباس میخرین

127 بازدید | 14 پست

فصل که عوض میشه میخرین یا هر فصل برای همون فصل میخرین

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هر فصل میخرم. تاحالا اینطوری نخریدم از مد میوفته

یجوری میگی از مد میوفته انگار همه مون از کالکشن های دیور خرید میکنیم 😑بابا همون پالتو رو دوباره سال بعد از انباز میارن ۳ برابر قیمت قبل میفروشن دیگه

یجوری میگی از مد میوفته انگار همه مون از کالکشن های دیور خرید میکنیم 😑بابا همون پالتو رو دوباره سال ...

دقیقااا پارسال یه بارانی خریدم یک ونیم امسال دیدم همونو آوردن ۴ میلیون 😐

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بیشتر وقتا تو حراج آخر فصل لباس می خرم بنظرم خیلی بهتره و کلا لباس هایی که دوست دارم می خرم به مد نگاه نمی کنم فقط این مواقع نباید جو گیر شیم بخاطر قیمت مناسب چیزی که لازم نداریم بخریم

سلام رفقا 

من هر فصل میخرم. تاحالا اینطوری نخریدم از مد میوفته

منم همینطور ولی خب قیمتها خیلی بالا میره سخت میشه

♥️ غبار غم برود حال خوش شود.. اللهم عجل لولیک الفرج.. اللهم صل علی محمد و آل محمد ♥️

بله حراح زمستان دی و بهمن هست ینی شما آبان لباس بخرید دیگه سال بعدش استفاده نمیکنید؟

و ا منظورم اینه که امسال بخرین سال دیگه استفاده نمیکنید