شمیم_تو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8986 عنوان سر بچه شکسته و خون اومده راهنمایی کنید 62 بازدید | 5 پست بچه هفت ساله پشت سرش خورده دیوار و خون اومده الان دو روز میگذره یکم باد کردهنمیزاره نگاه کنه کسی دکتر هم نبردیم دسترسی نداشته با مادرش حرف زدم قرار شد شنبه ببرش دکتر نگرانم هیچ علائم خاصی نداره فقط گه گاهی میگه سرم درد میکنه امروز | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manabahar عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 234 عمقش چقدره؟ بیمارستان ببرن دیگه زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 19099 چي بگم دسترسي به دكتر نداره مگه كجان كه به اينترنت دسترسيه ولي به دكتر نيست 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شمیم_تو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8986 چي بگم دسترسي به دكتر نداره مگه كجان كه به اينترنت دسترسيه ولي به دكتر نيست عزیزم بعضی مادرها و خانواده عقیده دارن خودش خوب میشه دیگه من نخواستم باز کنم
شمیم_تو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8986 عمقش چقدره؟ بیمارستان ببرن دیگه عمق نمیدونم اما اگر روز اول می برد شاید ۴ تا بخیه میخورد
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 19099 عزیزم بعضی مادرها و خانواده عقیده دارن خودش خوب میشه دیگه من نخواستم باز کنم پس انشالله بشه كاري از دست ما بر نمياد لخته خو خداي نكرده باشه خيلي خطر ناكه 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚