2777
2789
عنوان

چرا دکترا

88 بازدید | 20 پست

خیانت میکنند، چندتا دکتر تو اطرافم میشناسم زن دوم سوم گرفتم چرا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به قول قدیمی ها تنبون شلوارشون دو تا شده

اون که آره ولی چرا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

چندتا دیدی اینجوری باشن

ما توی خانواده پزشک زیاد داریم. نه تنها تک پر هستن که واقعا زندگی قشنگی دارن. برادر خودم هم پزشکه

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

چی بگم کلا به شغل ربط نده تو تو دکترا خبر داری تو رشته ها و شغل های دیگه تحقیق کن

چون اطرافم چندتا ش دیدم از هر زن هم به بچه دارند

بیشتر به این ربط داره دخترا و زن ها خیلی بهشون نخ میدن نسبت به مردهای دیگه

یعنی به همجنس خودشون خیانت میکنند