2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا همه چیز داری جز خانواده، اینجا هیچی نداری جز خانواده!!!

منم پیگیر رفتنم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

اونجا همه چیز داری جز خانواده، اینجا هیچی نداری جز خانواده!!!منم پیگیر رفتنم...

بستگی داره دیدت چطوری باشه

گاهی برای یه نفر همه چیزش میشه خانوادش

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن...

😂😂😂ایول عجب چیزی گفتیکاش میشد خانوادگی مهاجرت کرد ولی خیلی سخته خیلی

به صدای درونت گوش کن، ببین دلت کجا حالش خوبه!!

من کلی دوست دارم در کشورهای مختلف که سالهاست رفتن و حتی لحظه ایی برنگشتن، از طرفی دارم کسانیکه برگشتن و میگن اینجا حالشون خوبه!!

به خودت بستگی داره...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بستگی داره دیدت چطوری باشه گاهی برای یه نفر همه چیزش میشه خانوادش

هیچوقت خانواده نمیتونه همه چیز باشه

مثل این میمونه شما بگی غذا نمیخورم در عوض خانواده دارم

دستشویی نمیرم چون درعوض خانواده هست

هیچ چیز جای چیزای دیگه رو نمیگیره

بستگی داره دیدت چطوری باشه گاهی برای یه نفر همه چیزش میشه خانوادش

بله همینطوره، کامنت دومم رو هم بخونید نوشتم همینو.

به صدای درونت گوش کن، ببین دلت کجا حالش خوبه!!من کلی دوست دارم در کشورهای مختلف که سالهاست رفتن و حت ...

دقیقا. من توی فامیل خیلی مهاجر داریم خیلی زیاد. فامیل نزدیک حتی. امریکا داریم هلند داریم کانادا داریم. دوستم چندماه پیش رفت انگلیس واقعا راضیه. یکی دیگه از دوستام کنکور نداد رفت کانادا. ولی بقول تو خیلیارم میشناسم برگشتن ولی الان پشیمونن یا راضی نمیدونم. خیلی سخته تصمیم بگیرم

دقیقا. من توی فامیل خیلی مهاجر داریم خیلی زیاد. فامیل نزدیک حتی. امریکا داریم هلند داریم کانادا داری ...

من اینجا حالم خوب نیست، میرم اونجارو تست کنم!!

خوب بود می مونم، مناسب من نبود برمیگردم...

نمیخوام تنها بلیط عمرم رو استفاده نکرده بسوزونم!!

من اینجا حالم خوب نیست، میرم اونجارو تست کنم!!خوب بود می مونم، مناسب من نبود برمیگردم...نمیخوام تنها ...

دقیقا منم مامانم همینو میگه. میگه نهایت برمیگردی چیزی نمیشه ولی اخه میدونی چیه من دلم نمیاد سرمایه رو اتیش بزنم بعدم نتونم بمونم. اگر برم واقعا روم نمیشه برگردم مخصوصا الان یه ازمون ایلتس شده نزدیک چهل میلیون که حتی ایران هم برگزار نمیشه باید سفر بری یه کشور دیگه بدی. دیگه چه برسه بقیه خرج ها ولی خب بازم به من میگن برو نهایت برگرد. تو کدوم کشور میری؟

دقیقا منم مامانم همینو میگه. میگه نهایت برمیگردی چیزی نمیشه ولی اخه میدونی چیه من دلم نمیاد سرمایه ر ...

سرمایه عمر شماست!! سرمایه خواب راحته که من چند هفته ست خواب عمیق نداشتم!! سرمایه بلاتکلیف نبودنه!!!

به این چیزها فکر نکن، همون آزمون پول دو گرم طلاست که یه انگشتر ساده هم نمیشه!!!

احتمالا برم فرانسه، این تعطیلی سفارت خونه ها خستم کرده...

ضمنا من واسه خودم زندگی میکنم، به احدی ربطی نداره برگردم ویا اونجا بمونم!!

خیلیارو دیدم برنگشتن بخاطر حرف مفت مردم، من اهمیت نداره برام و طوری زندگی کردم کسی جرات اظهار نظر نداره حتی پشت سرم!!

بیتعارف باش اول با خودت بعد با دیگران!!

سرمایه عمر شماست!! سرمایه خواب راحته که من چند هفته ست خواب عمیق نداشتم!! سرمایه بلاتکلیف نبودنه!!!ب ...

منم راستش نظر کسی برام مهم نیست. فقط و فقط نگران اینم خانوادم ناراحت بشن یا نا امید بشن. فقط اونا برام مهمن. وگرنه خداروشکر ما با هیچکدوم از افراد فامیل نه ارتباط داریم نه پدرمادرم اجازه دادن دخالتی توی زندگیمون داشته باشن. راست میگی واقعا عمر ما خیلی مهمه من همش نزدیک بیست سالمه ولی واقعا صبح تا شب دارم اخبار میبینم. امیدوارم خدا کمک کنه به یه نتیجه ایی برسیم🫠