2777
2789
عنوان

تاپیک اشتباه دخترای فرهنگیان

356 بازدید | 25 پست

خودم ان شاالله به امید خدا 1405 فرهنگیانی میشم 🥺😍😍💚🌿✨

ولی نظر اون خانوم رو قبول ندارم ،نظر کسایی هم که پست گذاشتن و کلی بی احترامی کردن و این شغل رو پایین آوردن هم قبول ندارم 😐

بنظرم هرکسی به خودش مربوطه که با کی ازدواج میکنه !🙃💚

شاید یه معلم عاشق این باشه با یه معلم مثل خودش ازدواج کنه یا اصلا همکار باشن بهم علاقه مند بشن ...

راجب حقوق هم خب معلمی شغلی هست که یه شیفته و کلی تایم آزاد دارن پس میتونه شغل دوم در کنارش داشته باشه 🤭

نظامی هم من خودم واقعا شغل نظامی برای همسر آیندم خیلی دوست دارم و واقعیت آرزومه دروغ چرا ؟!

چون ابهت خاصی دارن اصن وایب خوبی میدن بهم اکثرا هم ماشاءالله قدبلندو خوش هیکل وپر جذبه😁😁😁

و خیلی نظرش واقعا بنظرم توهین آمیز بود من مرد ستیز نیستم ولی مگه پسر معلم هم حق ازدواج نداره؟😐

یه جوری گفت خودشونو بدبخت میکنن انگار پسر معلم بیچاره چ گناهی کرده 😐😐😐😐

والا من میشناسم مرد معلم دوتا شغل داره بهترین زندگی رو داره خودش و خانوادش اکثرا هم همه فرهنگی های دورم وضعشون خوبه 🙃💚🌿✨

برام دعا میکنید 1405 فرهنگیان قبول بشم ؟!🥺💚

و اینکه غرور زیادی هم داشتن بخاطر شغلشون !

معلمی هم شغل شریفیه مثل شغل های دیگه ....

نه باید اونقدر مغرور بشیم که بگیم اره بهترین شغله و فلان

نه این شغل رو بی ارزش کنیم و بد جلوه بدیم:)💚🌿✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم از نزدیک یه خانواده نظامی ندیدی و با استرس های زندگیشون آشنا نیستی که خوشت میاد😑

اتفاقا اطرافیانم و فامیل درجه یک کلی نظامی هستند

و دوستام همسراشون نظامی ان....

و اینکه غرور زیادی هم داشتن بخاطر شغلشون !معلمی هم شغل شریفیه مثل شغل های دیگه ....نه باید اونقدر مغ ...

معلم ها خوشتیپ هستن.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اون خانم زیادی خودشو جدی گرفته.معلمه،معلم رو در شان خودش نمیبینه!دکتر در حد خودش میدونه!پس دخترای پز ...

قبول دارم دیدگاهش درست نبود من بیشتر از این ناراحت شدم که گفت دختر معلم میره با پسر معلم ازدواج میکنه

فقط بخاطر حقوق!☹️

والا اکثرااااا شغل دوم دارن پسرای معلم

معلمی واسه کرد شغل خوبی نیست اشتباهه حالا پذیرشش با خودتون من داییم ۳۰ ساله معلمه فقط به ماشین ۲۰۶ و یه خونه ۲۰۰ متری داره داداشم ۵ ساله پرستاره و استخدام بیمارستانه خونه ۱۵۰ متری با یه پارس داره

پیشرفت واسه آقایون تو فرهنگیان خیلی کمه

سلام عزیزم بله

موفق باشید ،راجب ایجاد سابقه هم چیزی میدونید(دیپلم تجربی دارم ولی میخام کنکور فرهنگیان از طریق انسانی شرکت کنم باید نهاییای انسانی رو بدم و ایجاد سابقه بشه)منبع برای نهایی معرفی میکنید؟

معلمی واسه کرد شغل خوبی نیست اشتباهه حالا پذیرشش با خودتون من داییم ۳۰ ساله معلمه فقط به ماشین ۲۰۶ و ...

خب عزیزم دست خودشونه منم اطرافم فرهنگی زیاده دوتا شغل دارن و زندگی بسیاااار خوب و در رفاه کامل!

موفق باشید ،راجب ایجاد سابقه هم چیزی میدونید(دیپلم تجربی دارم ولی میخام کنکور فرهنگیان از طریق انسان ...

اره عزیزم باید ایجاد سوابق کنی برای انسانی ...

واقعیت من خودم منبعی تهیه نکردم ولی ماجرای بیست خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم برای نهایی 💚🌿✨