2777
2789
عنوان

شوهرتون روز تعطیل چیکار میکنه

93 بازدید | 15 پست

شوهرم کارمنده. تا ساعت ۳ کلا اداره هست. پنجشنبه و جمعه هم که کلا تعطیله. الان صبحانشو خورد بعد با یه بالشت و پتو اومد وسط سالن دراز کشیده. خیلی حرص خوردم. اخه چه وضعه. یه سال نشده ازدواج کردیم. شمام اینطوری هستین؟ یا شوهرتون طور دیگه هست؟

اونم میخواست همین رویه پتو و بالش همش اجرا کنه چند بار مورد جر خوردن قرار گرفت دیگه درست شد

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا سر پروژه هست تعطیلی نداره، هفته پیش مجبورش کردم دیگه اقلا جمعه ها خونه باشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

همینجوره

با پتو تو خونه میچرخه

صبح تا حالا نیستش پیام فرستادم کجایی گفت رفتم برا سرویس ماشین

بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

همسرم تا دو اداره اس. بقیشم هم کلا بالش و کنترل و گوشی

ولی خب کارهای خونه هم کمک میده. خرید حتما غروب میره. کاری باشه یا بیرون رفتنی پایه هست. خوبه من لذت میبرم خونه اس. اذیت کن نیست. تازه عروسم نیستم ۱۵ سال ازدواج کردیم. دوتایی فیلم میبینیم .با بچه ها بازی میکنه.تایم دونفره هم داریم حالا فیلم یا ورزشی یا بیرون رفتنی

الانم مشغول اماده کردن صبحونه اس چون تعطیله. 🥰دیر پاشدیم

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

همسرم تا دو اداره اس. بقیشم هم کلا بالش و کنترل و گوشیولی خب کارهای خونه هم کمک میده. خرید حتما غروب ...

از اول همسرتون همینطور بود؟ شاید از اول ازدواج سفرهاتون رو رفتین و تایم های پشترک زیادتون رو داشتین و الان که ۱۵ سال میگذره اینطور هستن