2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 64 پست
میشه بگی دقیقا چجوری نتیجه دیدین؟

برنامه کرفس و از بازار دانلود کن هرچی میخوری وارد کن اونجا کالری مجازتو مصرف کن.خودش میگه چقد بخوری خودشم کالری رو حساب میکنه.من قبل عید 6 کیلو کم کردم با چندتا از بچه های نی نی سایت ولی بعد عید کسی پایه نبود منم تنها موندم بی انگیزه شدم دیگه

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله ک بخونن و بیان

ایشالا.پس هرشب گزارش کالری و میزاریم اینجا بعلاوه ورزش که انجام دادیم.تو همین تاپیک بزاریم .تاپیک و بزار تو مورد علاقه ها

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
برنامه کرفس و از بازار دانلود کن هرچی میخوری وارد کن اونجا کالری مجازتو مصرف کن.خودش میگه چقد بخوری ...

من یه برنامه هست اسمش کرفسه دان کردم ولی میگه باید عضوشدید نمیتونم بشم ارور میده همینه؟

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
من یه برنامه هست اسمش کرفسه دان کردم ولی میگه باید عضوشدید نمیتونم بشم ارور میده همینه؟

چند بار بزن میشه یکم سخته

منم اکثر مواقع پیاده روی دارم چن تام نرم افزار نصب کردم  برا ورزش رژیم کانادایی شنیدی؟ اونم ...

سخته من بچه شیر میدم سختمه

بچه ها هروی پایه است هرشب کالریشو بزاره بهم انگیزه بدیم .از همین امشب شروع میکنیم.

منم فرصت کنم سر میزنم میذارم کالریمو. 

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop

کلا بدون کرفس نمیتونم زندگی کنم. با اینکه دیگه وزنم پایینه. عادت کردم هر روز وارد نرم افزار کنم

پیج فروش لباس مجلسی و اسپرت با قیمت مناسب و ارسال رایگان به تمام نقاط ایران http://instagram.com/_u/kolbeh_shop