2777
2789
عنوان

دیشب پدرشوهرم یه حرفی زد تو شوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1655 بازدید | 77 پست

طلا ت رو نده به هیچ وجه به هیچ عنوان

عقدت هم به هم بزن

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا اصلا طلایی که از خونه پدری آوردی رو نده. حتی اگه خیلی زیاد دوستش داری

و کلا بذار همسرت و پدرش باهم صحبت کنن. پای خودت رو از این قضیه بیرون بکش. من ۸ ساله ازدواج کردم، همسرم اصلا روی طلاهای دوران مجردیم حساب نمیکنه. تازه پدرش زمین داره ۱۵۰ متر خونه ساختیم. یعنی قبل ازدواج همسرم خونه رو ساخته بود

زندگی در کنار عشق، خوشبختی، خنده، لذت، آزادی، دیدن و تجربه کردن... سختی و شکست هم داره.امیدوارم این سختیها باعث نشه که منو بخاطر اینکه انتخاب کردم به این دنیا بیای و مادرت بشم، سرزنش کنی چون زندگی برای همه تلفیق خنده و گریهست و گزینه حذفی نداره

به پدرت حتما بگو جنگ اول به از صلح آخره....تا خونه جدا نخریدن هم ازدواج نکن شاید اصلا خونه به نام شو ...

دیشب ب مامانم گفتم

گفت طلا گرون شده خاسته ی تیر تو تاریکی بندازه

بعد من ۸۰ گرم طلا دارم میخواستن موقع عروسی مناسبتا بهم بدن مامانم گفت هیچی دیگه بهت نمیدم

اونا مال منه ها ولی نمیزاره خونه شوهر بیاد

بعد گفت هر وقت اسم طلا بیارن جمع کن بیا خونه خودم ببینم چیکار میخان کنن

به هیچ وجهه طلا هایی که خانواده خودت خریدن رو نمیدی اصلا

حالا اون طلا یی که خودشون خریدن یه چیزی

خواهرمن یه النگو تک پوش کلفت از دوره مجردی اوایل ازدواجش میگفت بفروشمش با طلا های دیگه یه چیز دیگه بگیرم مامانم گفت اینو فروختی دیگه اصلا این ورا نیا اصلا اینو با بقیه طلا هات قاتی نکن

گیج بازی درنیار یه وقت طلا تو بدی

دید بابای من بهترین جهاز میخره فکر کرد چخبره

فکر کرده بابات پول بی حساب داره و اسکول هست که بده به دامادش!

همون سرویس طلا رو هم بهش بگو بابام گفته پیشم امانت می مونه بعدها به نامت یه خونه یا زمین بخرم! (بزار از الان روش حساب باز نکنه)

الهم عجل لولیک الفرج

دیشب ب مامانم گفتم گفت طلا گرون شده خاسته ی تیر تو تاریکی بندازه بعد من ۸۰ گرم طلا دارم میخواستن موق ...

خوب کرد مادرت کلا طلاهای خونه پدریتو و اونایی که برای مناسبت هات برات خریدن بزار صندوق امانات یا پیشمادرت اگه مطمئنه به کسی هم چیزی نگو کسی هم چیزی پرسید بگو ندارم چه مردم پر رو تشریف دارن

☃️

خوب کرد مادرت کلا طلاهای خونه پدریتو و اونایی که برای مناسبت هات برات خریدن بزار صندوق امانات یا پیش ...

ببین خانواده من انقدر مهربونن دست میزارم رو مبل بالای ۱۰۰ میلیون برمیدارن

پولدارم نیستیما ۶ماه فقط،قسط مبل داره میده ولی اینا فکر کردن چخبره