2777
2789
عنوان

شوهر غیر عادی

178 بازدید | 31 پست

یه روز میاد بی دلیل آرومه و کلا یه آدم دیگه میشه آروم و مهربون و منطقی(شخصیت خودش اصلا آروم نیست)

هرچقدر ازش میپرسم چی شده انقدر آرومی به جوری هستی، میگه طبیعی ام چیزی نشده(درصورتی که کاملا غیرعادیه، آدم میترسه)

فرداش میگم خب شخصیتش آروم شده دیگه، یهو میبینم بازم مثل همیشه قاطی کرد بی دلیل فحش و جواب سربالا و این صحبت ها.

میگم روانیه یا درونگراست؟ من که هر لحظه منتظر یه رفتار جدید ازش هستم. همیشه استرس دارم.

آدما، هم احترامشون دست خودشونه هم اعتبارشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مواد یا اختلال روان

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
سعی کن کنترلش دست خودت باشه، احتمال میدم درونگرا باشه و مشکلاتشو تو خودش بریزه.باید کنترلش دست خودت ...

منم همین فکرو میکنم. دیروز قیافش یه جوری بود انگار از یه چیزی ترسیده بود. رنگش پریده بود زل میزد به یه نقطه. هرچقدر ازش میپرسیدم چی شده بهم بگو

میگفت من عادیم مثل همیشه هستم چیزی نشده که

اعتیاد رو آدم متوجه نمیشه؟ من که چیزی ازش ندیدم

همین رفتار میتونه نشونه باشه

مثلا اعتیاد به قرص ارومن ادما خیلی حتی مهربون یا کاری میشن ولی وقتی نمیخورن عصبی و پرخاشگر میشن کم اشتها و نشانه های افسردگی

عزیزم بذار رو حساب فشار اقتصادیکلا همه همین جور مشکلاتو کم و بیش دارن

یعنی همه مردها زیر فشار اقتصادی رفتارشون این شکلی میشه؟ من کم کم دیگه میترسم ازش

منم همین فکرو میکنم. دیروز قیافش یه جوری بود انگار از یه چیزی ترسیده بود. رنگش پریده بود زل میزد به ...

نکنه چیزی مصرف میکنه؟ احتمال میدی چیزی مصرف کنه؟ قیافش عوض شده این مدت؟ کاهش وزن چی؟

ملا نصرالدین هستم.