2777
2789
گرون شده ولی چه فایده کسی دیگه نمیتونه بخره الان مردم خیلیاشون توخرج شکم موندن

چرا اتفاقا خوب میخرن

ساختمون ما طبقات زیاده تو همین چند ماه ۶۰ واحد بیشتر ازش فروش رفته تازه تو تهران گرون هست اتفاقا واحداش بزرگه

اگه نمیخریدن کی خریده این همه واحدو😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم سقف بالا سر میخواد دیگه

اردواج کردین میخواین مستاجر خانه به دوش باشید

یا خونه مادرشوهر زندگی کنید که آخرش به طلاق ختم میشه . زبونم لال.

خونه آدم دو تا هم داشته باشه خوبه

الان همسایه ما جمع کردند رفتند خونه بیرون شهرشون .

ده . روستا .

ملک گرون شده ولی نه اندازه طلا

طلا همیشه سودش از ملک بیشتر بوده فقط الان بچشم بقیه میاد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ب نظرم ملک بخر یا مغازه بخر بده اجاره طلا نگهداریش ریسکه ولی حتما ملکت سند داشته باشه قولنامه ای مع ...

آره همینو میگم منم تازه اگه ضرر هم بکنیم بهتر از اینه که خدایی نکرده بلایی سر طلاهامون بیاد

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂