2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم دکتر باشه لیاقت من زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 83 پست
اره خب انس میگیرن با شغلشون بعضی اخلاق و خصوصیت هاشون تغییر میکنه😬

بنده خدا واقعا کارش سخت بود ولی من میترسیدم نزدیکش بشم😂😁

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید منم هزار تا مشکل داشته باشممیدونی بنظرم ذات ازدواج همینهادم دلش میخواد صد درصدی باشن مخصوصا اگه ...

آره خیلی وقته بهش رسیدم

انسان کامل وجود نداره

گل بی خار خداس

یکی از دوستام ازدواج اولش بخاطر خیانت شوهر،جدا شد..الانم از ازدواج دومش خیانت دیده

ولی فرق شوهر دومی با اولی اینه ک بشدت بداخلاقه

کاش همون اولی رو میبخشید

کاملا مهریون حس بی عرضگی میده

نه خب یه پسره رو میشناسم خیلی مهربونه خوش اخلاقه ولی اصلاحات نمیزاه کسی حقشو بخوره خیلی رکه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

سلیقه خودمو گفتم مهندس خیلی دوست دارم😁

منم شغلی مهندس عمران و... دوست دارم 😂

به بابامم میاد 🥹خدایا یه مهندس با اخلاق دکترا نصیب منو ایشون کن🤣❤️

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یکی از قوانین جذبه ، تجربه کردم

جالبه حتما انجام میدم

ممنون ازتون ❤️

بنده خدا واقعا کارش سخت بود ولی من میترسیدم نزدیکش بشم😂😁

اره سخته ولی دل و جرعتی از کجا میارن 😬

من مادربزرگم فوت شده بود خیلییی دوستش داشتم نتونستم برم جلو ببینمش ، نزدیک میرفتم حالت تهوو میگرفتم برمبگشتم آخرین دیدارمون هم نشد😓