سلام میخوامبگم مادرم خدا بیامرز بعد بدنیا امدن من و خواهر دیگه ام. هرچه بچه اورد یا سقط شد یا فوت مخصوص که دوست داشتن پسر باشع بچه شون و بعد اخرین حاملگی. نذر کرده بود که اگه پسر شد و برایش موند گوشش سوراخ کنه حلقع بنداره که بعددبه دنیا امدن داداشم با کمال تعجب دیدیم مادرزادی رو هردو گوشش نرمی اش جا سوراخ داره ولی کامل. باز نبودن از قسمت حلو نرمی جاش معلوم بود ولی از پشت گوش بسته مادرم گفت بزرگ شد حداقل یه ساله میبرم مشهد حرم همون جا باز میکنم سوراخ گوشش حلقه نقره می اندارم و گوشواره خودش همکه طلا بود وسنگینبده نذورات حرم امامرضا ع دادششمنزدیک یه سالش بودکه متاسفانه مادرم تویه تصادف فوت کرد و بلاخره گذشت الان که 20سال از اون موقع گذشته داداشمهمبزرگ شده تا هفته پیش یهو داداشمبهم گفت اجی میخوام نذر مادرمون خدادبیامرز. انجام بدم. برام سوراخ گوشمباز میکنی اخه هنوزم همون جای علامت سوراخ گوش نوزادی. هست حالا به نظر شما برایش انجامبدم یا نه ایا میشه. خودم تو خونه با سوزن نخ انجام بدم. و این که. کسی تا به. حال. چنین نذری داشته مشابه همبن خواهشا نظراتتون بگید ممنونم وهرکی هم بلده بگه چه جور باز کنم نخ کنم تشکر
برام سوال پیش اومد حلقه انداختن چه مزیتی برای امام رضا داره که حاجت تونو بده ؟
حتما داره به عقیده قلبی و باور هست هرکه تو هر عقیده و مسلک. که باشه. مراسم اون. به خودش. ربط داره و اطذاقیان و خارج از اون. عقیده. درک نمیکنند مثال میگمدین. یهود عبادات. خاص. و مراسم دینی. خودشون دارن. مسیخت. هم و تادادامه دین ها. پس خواهسا. برذعقیده. و باور. کسی توهین نگنید. تشکر