2777
2789
عنوان

کنکوریا و سحرخیزا کمکک

81 بازدید | 9 پست

سلامممم لطفا جمله اخحرم بخونین

خب من یه مشکل گوندههههه دارم.من بخاطر درس و کنکورم باید صبحا زودبلند شم.اما نمیتونم.مثلا اعت شیش بلند میشم یا خیلی خوابم میاد و هی ساعت رو نیم ساعت میارم جلوتر یا هم خوابم نمیباد ولی باخودم میگم ولش کن بابا وقت داری.درحالی که وقت ندارممممممم.یکی بهم گفت ساعت خوابت یکسان باشهه.من شنبه تا چهارشنبه ساعت 12 شب میخوابم 6 بلند میشم.اما پنجشنبه و جمعه نمیتونم قبل 12 ظهر بیدار شممممممممم.کمکم کنینننن

حالا میدونین چی جالبه من شیشم که بودم واسه امتحانای ترم دوم ساعت 5 صبح بلند میشدم درس میخوندم

و یه سئوال دیگه.مدرسه دبیرستان فرزانگان ممکنه مثلا توی امتحانات ترم اول 19 و 75 رو بیست رد کننن؟یا دروس عمومی ممکنه 19 و نیم رو بیست بدننننن

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

حالا تو ۱۹/۷۵شو بعد

تموم شد امتحاناتم

از روی پاسخنامه حساب کردم نمراتم یا 20 عه یا 19 و نیم یا 19 و 75.یدونه 19 هم که زیسته دارم

یکی ک عاشق بارون.پاییز و پروانس🦋🍁☁ منتظرم یکیو دوباره ببینم.اما نمیدونم کجا رفته💔چشمانت آغاز ماجراست💚🍀... چشم پسته ای من (خدایی کسانی که چشماشون سبزه خیلی خوشگلن)️راپونزل شهرمونم با افتخار✨️)مامانم گفته دندون پزشکی نیاری کنسلی.🎀💫دلداده پسر همسایمونم منتظرم با دسته گل و شیرینی بیان خواستگاریم.💐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زودتر بخواب

ده و نیم بخواب

نداره من اون موقع ک دبیرستان بودم حتی مستمر هم بالاتر نمیدادن چه برسه به امتحان نوبت

شایدم بسته به مدرسه ها متفاوت باشه

اینجا تو اجتماع؛ نمیشه بجنگی کوچولو با منطق کوچه👍🏻

اول اینکه شاید کم خونی من خودم هر وقت اینجوری میشم چند روز قرص آهن میخورم

بعد اینکه منم قبلا ۶ونیم بیدار میشدم و بسیاااار خوابم میومد الان ۷ بیدار میشم و خیلی سرحالم بهترم درس میخونم

اینکه قبل خواب حد اقل نیم ساعت قبلش گوشی رو بزاری کنار هم خیلی تاثیر داشته واسه من

زودتر بخوابده و نیم بخوابنداره من اون موقع ک دبیرستان بودم حتی مستمر هم بالاتر نمیدادن چه برسه به ام ...

فرزانگانم

یعنی 19 و 75 بیست نمیدن/حتی اگه مستمر بیست باشه/

اول اینکه شاید کم خونی من خودم هر وقت اینجوری میشم چند روز قرص آهن میخورم بعد اینکه منم قبلا ۶ونیم ب ...

مرسییییی

چند میخوابی

فرزانگانمیعنی 19 و 75 بیست نمیدن/حتی اگه مستمر بیست باشه/

به منکه ۱۹ و ۷۵ رو ۲۰ ندادن

یکی از درسا امتحان نوبت رو ۲۰ شدم ولی مستمر رو ۱۹ داد

اصلا نمره نمیذارن

دهمی؟

اینجا تو اجتماع؛ نمیشه بجنگی کوچولو با منطق کوچه👍🏻

به منکه ۱۹ و ۷۵ رو ۲۰ ندادنیکی از درسا امتحلن نوبت رو ۲۰ شدم ولی مستمر رو ۱۹ داداصلا نمره نمیذارندهم ...

یا خدااا

اره