_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 868 عنوان من دیگه خسته شدم از بس های رفتم روشن کردم 140 بازدید | 3 پست از بس این پرو کسی روشن کن اون خاموش کن تا پی دی اف دانشگاه دان سه اکثرشو دان کردم تلگرامم حذف کردم ....دیگه روانی شده بودم به به اپلیکیشنم نمی تونیم راحت وصل باشیم💔خسته بچه ها سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲 امروز | 09:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تئودورر عضویت: 1402/11/22 تعداد پست: 374 کسی اینجا هست بلو بانک و میلی و ملی گلد نداشته باشه ؟جایزه میده میلی و ملی گلد ۵۰۰ تومن.بلو بانک ۱۵۰ هر دعوت
farzaneh_dm عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 385 براي هممون همينه عزیزماپلیکیشن بدبختو چیکار داشتیمنم دو روزه گیرم
_bushehr_zari_bano مدیر استارتر عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 868 براي هممون همينه عزیزماپلیکیشن بدبختو چیکار داشتیمنم دو روزه گیرم دیگه از بس عصبی شدم پاکش کردم💔هفف سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲