2777
2789
عنوان

شما هم تو مدرسه اینطور بودین

274 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

دخترم کلاس چهارمه

همش دلش میخواد با یکی دوست باشه،ولی هیچکی باهاش دوست نیست،یعنی دوست میشن باهاش بعد یه نفر سومی میاد و دوستش با اون میره و دخترم تنها میمونه،نمیدونم چیکار کنم؟؟؟

هرچی هم باهاش صحبت میکنم بازهم بی فایده اس،نمیدونم چیکار کنم

همه تمرکز و ذهن و روان بچه رفته دنبال همین موضوعicon

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دختر خاله منم همینه دیه حتی ما هم واسش نگرانیم ولی میتونی واسه اینکه باهاش دوست بمونن هرچندوقت یه بار یه هدیه کوچیک واسه دوستش بگیری مثلا دستبند ست واسه دخترتو دوستش معمولا دختر بچه ها به این چیزا ذوق میکنن دوستیشونم پایدار تر میشه

فكر ميكنم مشكل همه بچه هاي اين دوره هست دخترمنم چهارمه حالا يه دوست پيدا كرده از كلاس ديگه كه تنها بوده در حالي كه دختر من تو مكان هاي عمومي راحت دوست پيدا ميكنه تو مدرسه از اين بابت اذيت ميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
به نظرتون من به عنوان مادرش چیکار کنم

باید ببریدش پیش روانشناس چدن معلومه خود کم بینی داره و هنوز نتونسته ببینه با کی اخلاقش جوره

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

وای دختر خاله منم همینه دیه حتی ما هم واسش نگرانیم ولی میتونی واسه اینکه باهاش دوست بمونن هرچندوقت ی ...

خب نمیشه،من حس میکنم اینقد دخترم حساسیت به خرج میده اینطور میشه،وگرنه من برای دوستاش کادو هم گرفتم که بهشون داده

فكر ميكنم مشكل همه بچه هاي اين دوره هست دخترمنم چهارمه حالا يه دوست پيدا كرده از كلاس ديگه كه تنها ...

وای دقیقا👌👌👌

الان دخترم تو کلاس زبان یا نقاشی که میره اینقد خوب و باهمه دوسته،ولی تو مدرسه اینطور اذیت میشه