2777
2789
عنوان

دوست داداشم داره از حد می گذره

201 بازدید | 15 پست

دیشب امده بود خونمون خودش خونشون تبریز نیست ولی به خاطر کارش تو رفت و امده.

فهمیده بود یه کاری تهران دارم بیشعور بهم گفت نمی خواد با اتوبوس بری من دارم می رم تهران تو هم می رسونم جلو داداشم گفت

داداش بیشعورم هم گفت خوبه دیگه پول بلیطتت سیو میشه

نمیدونه من پیش دوستش معذبم ؟ بی فکره همیشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا داداش من بود یکی میزد پس کلم😐😂

عمر شما از زماني شروع مي شود که اختيار سرنوشت خويش را در دست مي گيريد :) بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری هر دورنج است. “پس اگر همفکر خود نیافتی مثل خدا تنها باش” دختر آریایی💫به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ، وطن 🖤

نمیدونم چی بگم شاید ب دوستش خیلی اعتماد داره حتی شاید ب ازدواجتون فکر میکنه

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بعنوان یه دختر تبریزی متوجه نشدم ایا بهتون پیشنهاد بیشرمانه داده؟؟! خواسته خوبی کنه به داداشت بگو مع ...

شما تبریزی ؟ عزیزم من تبریزی نیستم تهران دنیا امدم به طور موقت تبریز زندگی می کنیم

خواستگارم هم بوده به خاطر همین از داداشم ناراحت شدم که برخوردی نکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

نمیدونم چی بگم شاید ب دوستش خیلی اعتماد داره حتی شاید ب ازدواجتون فکر میکنه

دوستش خواستگارم هم بوده ولی باید یه غیرتی چیزی نشون میداد از این ناراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما تبریزی ؟ عزیزم من تبریزی نیستم تهران دنیا امدم به طور موقت تبریز زندگی می کنیم خواستگارم هم بو ...

اها خواستگارت بوده... احتمالا داداشت میخاد باهاش ازدواج کنی یا اونقد میشناستش و بهش اعتماد داره که پسر خوبیه و همچین پیشنهادی داده.. ولی در کل معذبی تشکر کن قبول نکن