2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

31 بازدید | 7 پست

چند وقت پیش بعد از امتحان ریاضیم همش خواب دبیر ریاضیمو میدیدم که جلوی بچه های کلاس میگفت امتحان نوبتتو چقد پایین شدی آبرو مو بردی ازت توقع نداشتم.. دو سه روز همش همین خوابو میدیدم تا دوشنبه هفته پیش که امتحانات باقی مونده نوبت رو باید میدادیم و ذهنم با اونا سرگرم شد ولی الان باز استرس گرفتم نکنه واقعا خراب کردم.. با بچها چک کردیم بعد از امتحان، یه چهارگزینه ای و یک سوال رو ننوشتم و یک سوال دیگه هم شانسی نوشتم و بقیه رو عددایی که بدست اوردم رو یادم نمیاد و نمیدونم درست بودن یا نه..

تعبیرش چیه؟

بعد از خوابایی که دیدم دیگه دبیرمون حتی به عنوان مراقب هم نیومده بود.. فقط یه بار دیدمش دیگه ندیدم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته نباشی،فکرکنم خیلی استرس داری،نگران نباش همش از استرسه

نمیدونممممم من اشتباهی که کردم این بود رفتم کلاسش جمعه و کتابو خیلی نخوندممممم اونم از تو کتاب اورده بود😭😖

دیگه تموم شده ،خودتو ناراحت نکن،تواین اوضاع تعطیلات خودشون با ارفاق تصحیح میکنن

فکر نمیکنم اخه گفتن بیست و پنج صدم هم ارفاق نمیشه🤕😭😭 کاشکی یبار دیگه امتحان بگیره ولی نمیگیره😭😭

فکر نمیکنم اخه گفتن بیست و پنج صدم هم ارفاق نمیشه🤕😭😭 کاشکی یبار دیگه امتحان بگیره ولی نمیگیره😭😭

همیشه این جوری میگن ،توکه هنوز نمیدونی چه طور دادی،اگه سخت بگیرن همه کم میشن فقط تو نیستی،

استرس همیشه هم به جا نیس ،گاهی بهتر از توقعاتت نتیجه میگیری