2777
2789
عنوان

بچه ها لطف میکنین برداشتتونو بگین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همسرم میتونه همراه باشه

یه دوست هم میتونه همراه باشه

درکل معنی خاصی نداره ک بخوای بهش فکر کنی

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

لحنش چجوری بود چند ساله دوستی چی شد گفتش

والا تو چت گفت، دیشب دلش از مامان باباش گرفته بود، من بهش گفتم هر موقع خواستی تنها باشی بهم بگو پیام ندم که تو اگه حال روحیت خوب نبود راحت باشی،

بعد گفت چشم ولی من بیشتر دوست دارم تو باشی تا تنها باشم،

گفتم منم دوست دارم ولی نمیخوام بچسبم بهت،

گفت چسبیدنی در کار نیست، تو عشقی یه همراه مهربون،

اینطوری بود دقيقأ، برداشتت چیه حالا عزیز دلم؟؟؟

والا تو چت گفت، دیشب دلش از مامان باباش گرفته بود، من بهش گفتم هر موقع خواستی تنها باشی بهم بگو پیام ...

احساس راحتی کرده باهات هم عشقششی هم همراه یاور تو مسیر زندگی همراهشی اگه نمیخواست باهات راحت نبود باهات درد ودل نمیکرد

احساس راحتی کرده باهات هم عشقششی هم همراه یاور تو مسیر زندگی همراهشی اگه نمیخواست باهات راحت نبود با ...

جدی؟ قربونت برم دوستم ممنونم ازت که وقت گذاشتی خوندی و نظرتو گفتی 🙏🏻 امیدوارم به هر اونچه که دلِ مهربونت میخواد، برسی 🍀

جدی؟ قربونت برم دوستم ممنونم ازت که وقت گذاشتی خوندی و نظرتو گفتی 🙏🏻 امیدوارم به هر اونچه که دلِ م ...

عزیزی خیلی سخت نگیر بابت هر رفتار وپیامی زندگی برای خودت سخت میشه برسی به بهترینا💋♥️