2777
عنوان

آقایون بیاید

1316 بازدید | 144 پست

ازدواج دختر ۱۴ساله با آقای ۳۰ساله خوبه ؟ اصلا بنظرم شما سن دختر چقدر باید از مرد کم باشه؟

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شوگرددی🤣

واقعا بده نه😖

دوستان عزیز تاپیک های آخر من هستم یعنی نابغه تصادفی تاپیک های اول مال خواهرم بودم اشتباه نشه با شماره خواهرم اومدم ممنون تشکر

اقا نیستم ولی مرده بچه میخواد بزرک کنه ؟ چ چندش خدای من کی 14 سالگی ازدواج میکنه اخه کسی ام بگه ن زندگیه خودشه اون ادم مشکل مغزی داره

صب میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش .. ب امید ازادی و خوشبختی مردم کشورم ! مخبرای عزیز انقد منو گزارش نزنید با کاربری دیگه میام

یا خداااا😐😐😐😐

جای پدرته

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

خوب نیست اختلاف تا ۵ سال خوبه

این آقا گفته سن دختر هرچی کم باشه بهتره نمیدونم چه مرکشع