atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 عنوان ضدلک پیشنهاد میکنین 111 بازدید | 25 پست یه لک کمرنگ افتاده زیره زیر چشمم نمیدونم چرا ضد آفتابم میزنم لک پیری هم نیست ۱۹ سالمه اخه میگم تا پررنگ تر نشده یچیز بزنم بره خیلی ناراحت میشم شما محصول نتیجه بخشی استفاده کردین ؟ امروز | 09:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمارجارو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 15747 منم حدود همون ۱۹ اینام دوتا لک ریز کمرنگ افتاده پایین چشمم😭😭 الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️https://biaupload.com/do.php?imgf=org-f32eaddf41801.jpg
magically عضویت: 1404/10/11 تعداد پست: 392 زل لایه بردار استفاده کنماسک خونگی هم خیلی برای لک بلدم اگر خواستی بهت بگم
هامین_هیما عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2797 یعنی دور چشم میخوای؟من بلفامد استفاده میکنم راضی ام.برای لک صورت هم سرم آبرسان رویوال شیشه صورتی هست.خیلیییییی خوبه.البته روش باید مرطوب کننده بزنی خدایا شکرت
ghazalehسابق عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 350 باید متخصص بهت بده وگرنه ضد لکگارنیر ویتامین سی ضد لک اوردینریضد لک لورال ضد لک و روشن کننده کلینیک همشون خوبن باید ببینی کدوم به پوستت میسازه
atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 منم حدود همون ۱۹ اینام دوتا لک ریز کمرنگ افتاده پایین چشمم😭😭 واسه منم دقیقا همینطوریه بعد بگذرع پر رنگ میشه به راحتی نمیره باید تا بدتر نشده پیشگیری کرد اخه من زیاد تو آفتاب نمیمونم ضد آفتابم میزنم چرا باید لک بیوفته پوستم بعد عمهام ۵۰ سالشونه ماشالله پوستشون یه لک نداره
atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 یعنی دور چشم میخوای؟من بلفامد استفاده میکنم راضی ام.برای لک صورت هم سرم آبرسان رویوال شیشه صورتی هست ... دور چشمم نیست زیر چشم رو نظر بگیر پایین اون
atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 زل لایه بردار استفاده کنماسک خونگی هم خیلی برای لک بلدم اگر خواستی بهت بگم بگو مرسی
هامین_هیما عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2797 محصولات خارجی من خیلی استفاده کردم ولی اینقدری ک از داخلی مثلا برند رویوال و برایت مکس نتیجه گرفتم از اون خارجیا نگرفتم.برند خارجی منظورم همون کلینیک و اوردینری و بایودرما هست.درضمن جایی زندگی میکنم ک کلا جنس اصلی وارد میشه خدایا شکرت
atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 باید متخصص بهت بده وگرنه ضد لکگارنیر ویتامین سی ضد لک اوردینریضد لک لورال ضد لک و روشن کننده کلینیک ... راست میگین اون بهتر میتونه تشخیص بده لک هم انواع خودشه داره اخه .تو فکرم هست برم دکترا همش امروز فردا میکنم
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6501 باید متخصص بهت بده وگرنه ضد لکگارنیر ویتامین سی ضد لک اوردینریضد لک لورال ضد لک و روشن کننده کلینیک ... قیمت اینایی که گفتی میدونی من صورتم خیلی لک شده اعتماد به نفسمو از دست دادم بدون کرم پودر دوست ندارم جایی برم صورتم پوستش تقریباً خشکه کدوم خوبه بنظرت خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
atena_r مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 14489 یعنی دور چشم میخوای؟من بلفامد استفاده میکنم راضی ام.برای لک صورت هم سرم آبرسان رویوال شیشه صورتی هست ... یعنی آبرسان باعث رفع لک میشه؟
ghazalehسابق عضویت: 1404/10/20 تعداد پست: 350 قیمت اینایی که گفتی میدونی من صورتم خیلی لک شده اعتماد به نفسمو از دست دادم بدون کرم پودر دوست ندارم ... تقریبا اره مثلا ویتامین سی گارنیراصلش حدود یک و خرده ایبقیشون بالاترن اوردینری حدود سه کلینیک چهار پنج