2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون خودت بیای ک بهتره

اره ولی هم مسیر طولانیه هم اضافه کاری دیگه بهم تعلق نمیگیره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

من ساعت هشت تا دوازده سر کارم همه روز به جز جمعهخونه مرتب میکنم غذا میپزم با شوهرم میرم بیرون کتاب م ...

ماشالله انرژی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

تهش ۱۲:۳۰ شب میخوابم ساعت ۶:۴۰ صبح بیدار میشم

خداروشکر الان عادت کردم

خیلی سیر خواب میشم

قبلا اینطور نبودم همش خوابم میگرفت بازم

ولی الان نمیدونم چون باردارم اینطور زود سیر خواب میشم یا چی

پ بارداریم داره برعکس عمل میکنه یعنی 😂😂 سه چهار هفته م تازه

چ بی وجدان

چرا خب😃

همینه دیگه اضافه وایستی اضافه کاری میدن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

بی حال نیستی سرکار

سر صبح ها اره اما بعدش بهتر میشم

بعد میام ناهار خونه تا ۵ ظهر هم استراحت میکنم بعدش بازم میرم سرکار

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

تا دوهفته پیش 11 اینا از فرط خستگی ناخوداگاه خوابم میبرد این روزا از 9 که میرم نت گردی تا 2شب فقط خو ...

الهی

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.