بعد گفتم انشاالله هر موقع مسائد بودید تماس بگیرید یه روز با داداشت تشریف میاریم
نامانم میگه نباید میگفتی تشریف میاریم 🙄
یعنی ضایع کردم؟ من جلوی خانواده همسرم و بیرون از خونه اکثرا طرز بیان و صحبت کردنم رسمی هست داشتم حرف میزدم این تشریف میاریم امد تو زبونم خیلی زشت شد نه؟
از نظر ضایع بودنش؟؟؟؟ بخدا همیشه خوبم اینبار انگار کلمه ای تو ذهنم نبود صبح بود تو بانک بودم خوابم م ...
نه من کلا راحتم حصله این اداهارو ندارم
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
وگرنه به مرور شاید جلوی خودت نگن ولی اینجور سوتی ها سوژه خنده هم میشه
همکار این مدلی داشتم میدونم ....
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخه بد شد اینا همش میگن عروسمون با کلاسه حرف زدنش... اینا خیلی خوبه
شاید خودشم متوجه نکته ش نشده باشه. خودخوری نکن حالا نکته شو یاد گرفتی. پیش میاد این چیزا.
اتفاقا اگر نشون بدی سر این چیزا خودخوری نمیکنی با کلاس تر جلوه میکنه. مثلا فرض کن به جای مامانت یه نفر دیگه همونجا جلوی اون آقا میگفت حرفت اشتباست. به جای اینکه توی فکر بری خیلی راحت میگفتی اهان مرسی و خیلی عادی ادامه میدادی. اگر بتونی این مهارتو یاد بگیری که اشتباهاتتو بپذیری بردی. خیلی هم باکلاسه چون بقیه اینو ندارن وقتی توی شما ببینن شبیه الگو میشی براشون