2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ضرر کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 77 پست
چطوری میگی عزیزم مگه میشه خونتون نوساز بود

الآن خونه توذم داره کم کم روش اثر میذاره وهرماه شاهد افزایش قیمت باش مث طلا ...

اینو دارم بهت تاکید میکنم گول افزایش قیمت طلا رو نخور ناراحتم نباش بابتش یه سال یا حداقل بعد عید میبینی کسی با پول طلاشم نمیتونه خونه بخره 😁

الآن خونه توذم داره کم کم روش اثر میذاره وهرماه شاید افزایش قیمت باش مث طلا ...اینو دارم بهت تاکید م ...

نه فکر نمیکنم همچین چیزی باشه

طلا همیشه حتی تو ارزونیشم

به خونه میرسید

دیگ پایینم بیاد به اون قیمتا نمیرسه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو جنگ قیمت خونه وحشتناک نمیشه یادم پارسال هم گفتن بعد عید گرون میشه ما به در و دیوار زدیم بخریم نشد ...

دقیقا اتفاقا جنگ باعث رکود بیشتر خونه میشه مشاور املاکیا خیلی وقته اوضاعشون خرابه

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه  
الآن خونه توذم داره کم کم روش اثر میذاره وهرماه شاهد افزایش قیمت باش مث طلا ...اینو دارم بهت تاکید م ...

الهی امین الهی حباب باشه واقعا ولی هرچقد که جلو میره حباب که چه عرض کنم قیمتارو بامواد سیمان نوشتن هبچ جور ریزش نمیکنه قیمت طلا... کاش انقد بیان پایین که بتونن بخرن همه.

شاد و سلامت باشید 💐

شما کجایین که خونه تغییر نکرده پیش ما قشنگ متری 20 تومن بالا رفته

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

جنگ نمیشه اگرم بشه ۱۴ روزه جمعش میکنن ایران مث سوریه نیست😁

عزیزم وقتی تمام بانک ها خونه هاشون رو فروختن و سرمایه گذاری نمیکنن مهاجرت روز به روز بیشتر میشه افغانی هم رفت جمعیت کمه امید به جهش قیمت ملک نداشته باش مثل همه جای دنیا قیمت ملک سالی ۱۵ درصد اینا بره روش همین سوای جنگ

الکی نمیگم یه سر به برنامه دیوار بزن خودت متوجه میشی هرکی خونه شو گذاشته بنگاه از بنگاه در آورده وحا ...

اره یک فامیل دور املاکی داریم ما

ایشونم همین حرف شما رو به آشنامون گفته بودن

میگه مثلا صاحب ملک زنگ میزنه خونه 2تومنی منو بزنید 2/500 یا 2/600

دیگه با قیمت 2 تومن فروشنده نیستم

میگه اگر قبول کنیم ک هیچ

اگر بگیم نه زیاده این حرفا ، میگه خب پس دیگه روش کار نکنین منصرف شدیم از فروش

به عجله انداختن مارو ...هیچی نگم بهتر انقد زنگ زدن شوهرم دیوانه کردنش اشغالا

خونه محل ارامش .....

منم طلاهام رو ماشین و.... فروختم خونه گرفتم

ارامش الانم رو معاوضه نمیکنم با طلا و ماشین

برام فقط دعا کنید...  

شما کجایین که خونه تغییر نکرده پیش ما قشنگ متری 20 تومن بالا رفته

برای ما حداقل دوبرابر شده نمیدونم اینا چرا اخبار همه چیزو نمی بینن فقط چسبیدن به طلا دیگه بعدش نمیگن همین طلایی که داری رو بعدش بخای بفروشی باید ۲۰ درصد مالیات بدی 😁