بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای ابتدایی را اصلا حاضر نیستم برم. مخصوصا اینکه بغیر پنج شنبه جمعه هر روز میرن مدرسهولی دبیرا یه رو ...
من خودم دانشجوی ترم آخر ابتدایی هستم خیلی هم خوبه کار با بچه ها
فعلا استخدام نشدم ولی توی مهد معلم پیش دبستانی ها هستم واقعا راضی هستم و عشق دارم نسبت به بچه کوچیک ها ...
میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️
نه دیگه معلمی باید اونا رو هم هدایت کنه ببین الان رو خانواده ها فشار رو بچه خالی میکنن دست خودشون نی ...
فکر میکنی معلم تو دانشگاه چقدر در مورد این مسائل آموزش میبینه اینهارو میندازن گردن مشاور اگر اون مدرسه مشاور داشته باشه اگر
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️
خب اون دیگه بستگی به روحیه آدم داره. من با بزرگترا راحتترم، چون از نظر سنی هم خیلی اختلاف نداریم لحظ ...
آره خب شرایط سنی هم حکم میکنه عزیزم
من خودم چون عاشق بچه ها هستم احساس میکنم اینم بی تاثیر نیست
انشالله موفق باشید 🌱