2777
2789

چقدر آدم میتونه بی درک و بیشعور باشه

تا کی میخواید هم جنس خودتونو سرزنش کنید یه نگاه به زندگی و شوهرش نندازین

برداشته تایپک زده زیست ناقص و عدم سلامت بودن بهتر از زندگی نکردنه آدم نباید سقط کنه حق زندگی داره

اینا حتی یه روز نداری رو نکشیدن

شرط میبندم نمیدونن

نمیدونن وقتی پدر و مادرت پول تو دست ندارن و تو باید الکی بگی فلان کار نمیکنم فلان جا نمیرم نیاز ندارم

وقتی چشمات ضعیف بشه بجای اینکه نگران چشمت باشی نگران پول عینک باشی

سر سفره کم غذا برداشتن پدر و مادرو ندیدی اینکه توهم باقی مونده از غذات بزاری تا بقیه بخورن

اینکه تولد دوستات نری که پول کادو نداری

اینکه بقیه سالم و سلامت زندگی و بازی میکنن ولی تو مشکل داری و همش استرس داری حالا میگی زیست ناقص بهتر از زندگی نکردنه؟ با چه عقلی اینو میگی میدونی سلامتی چه نعمتیه که بعضی ها ازشون دریغ شده

فقط همینو بلدین فتوا بدید اجازه سقط هرکی دست خودشه لابد صلاح اون جنین در این بوده تا زندگی بدتری رو تجربه کنه کلا تعطیله مغزتون بفکر گناه سقط اید بفکر گناه اون ظلمی که در حق بچه میکنند نیستید

خیلیا شوهر معتاد دست بزن دار متجاوز دارن تو فقط داری سقط کردن زنه رو میبینی تازه میگن خدا چرا نمیزنه به کمرش

بسه این همه سرزنش تا کی میخواید هم جنس خودتونو سرزنش کنید

موافقم 👍ولی جون عزیزتون یه جوری جلوگیری کنید که مجبور به سقط نشید

منم همینو میگم ولی واقعا اختیار بدن هرکی دست خودشه گناه داره بچه با سندرم داون به دنیا بیاد واقعا گناه داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم منم دوتا سقط داشتم چون اصلا شرایطش رو نداشتم و ندارم .نمیدونم خدا میبخشه یا نه .ولی میدونستم وقتی ببارمشون هیچ جور امکاناتی نمیتونم براشون فراهم کنم ترجیح دادم نباشند .کم خودم سختی نکشیدم والا.بعد هم بگن میخواستی من و نیاری والا

خب عزیزم این چه کاری شب میرن یه کار انجام میدن مراقبت نمیکنن بعد میان اینجا توقع دارن. بقیه بگن انجام بده تا عذاب وجدانشون کم بشه، چرا میان اینجا میگن واقعا ؟ مگر کسی دکتره ماما و پرستاره حالا گیرم باشه از راه دور چه بکنه واسش ؟ نمیشه بار گناه و عذاب وجدان خودشو بندازه رو گردن بقیه

نمیدونم منم دوتا سقط داشتم چون اصلا شرایطش رو نداشتم و ندارم .نمیدونم خدا میبخشه یا نه .ولی میدونستم ...

عزیزم خودتو سرزنش نکن کی بدش میاد مادر بشه از ۱۰۰ درصد مردم ۸۰ درصد قطعا دوست دارن ولی خب بچه گناه داره واقعا

موافقم 👍ولی جون عزیزتون یه جوری جلوگیری کنید که مجبور به سقط نشید

و منم همینو میگم

اتفاق ممکنه بیفته

اما وقتی اینجا تاپیک میزنن توقع دارن بقیه بگن خیلی کار خوبی برو انجامبده که وجدانشون آروم بشه

واقعا پر توقعن

خب عزیزم این چه کاری شب میرن یه کار انجام میدن مراقبت نمیکنن بعد میان اینجا توقع دارن. بقیه بگن انجا ...

من خودم موافق این نیستم ولی اینکه بگی گناهه گناهه واقعا نباید بری حتی تو تایپک اشون نظر بدی بعضیا بچشون مشکل داره

بعضیا اتفاقی گیر شرایط بدی افتادن ما هیچ وقت نمیتونیم بجای دیگران قضاوت کنیم ولی اینکه بیای بگی بچه مریض به دنیا بیاد بهتر از مردنه واقعا جنایته