2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه بیاین

83 بازدید | 8 پست

اگه هر روز یه درس تخصصی و یه درس عمومی بخونم بنظرتون برنامم ایراد داره؟

یعنی مثلا کلاس زیستم که ۳ ساعت هستو برم،تست های زده شده تو کلاسو مرور کنم،۵۰ تست بزنم،تست هارو تحلیل کنم و نکات رو یادداشت کنم و در نهایت جمع بندی کنم درسو و بعدم یه درس عمومی بخونم

بنظرتون خوبه اینطوری؟

‌ متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!  ️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بیشتر از ی درس تخصصی بخونی !

اخه خودمو امتحان کردم

دوساله پشت کنکورم همشه چندتا تخصصی تو برنامم بود بعد فهمیدم انگار بعد از یه ساعتی بازدهی ندارم🥲

میخوام اینجوری امتحان کنم ببینم جواب میده..

حالا میترسم اینم جواب نده

اگه میرسی ب برنامت و بازدهی داره اوکیههرچند ک بهتر بود حداقل دوتا تخصصی تو برنامت باشه

دقیقا مشکل منم اینه که انگار فقط میتونم تو طول روز رو یه تخصصی تمرکز کنم اگه پراکنده باشه بازدهی ندارم..

برنامت در طول روز متنوع باشه دیگه یه فیلم ۳ ساعته دیدی، بعدش برو سراغ یه درس دیگه

اخه مشاور صحبت کردم گفت بعد هر کلاس حتما همون روز اون درسو مرور داشته باش،تست جدید بزن و تست هارو تحلیل کن که تو مغزت بشینه..

با این حجم نمیرسم درسای زیادی تو برنامم بزارم🥲

دوسال پشت کنکورم هنوز نمیدونم چیکار کنم

ی درس تخصصی بخون

بعد استراحت

ی پارت عمومی بخون

بعد استراحت

باز تخصیصی بخون

چو چیدن سر لاله را از بدن / خروشید ز ریشه ، هزار لاله ی زر تن..... « من آن لطافت جوانه ام که به وقت روییدن، از تن سنگ سخت تر می شود»

اخه مشاور صحبت کردم گفت بعد هر کلاس حتما همون روز اون درسو مرور داشته باش،تست جدید بزن و تست هارو تح ...

عزیزم نمیشه که روزی ۶ ساعت زیست بخونی ولی درس دیگه نخونی

الان فیلم کلایو دیدی، اخر شب یه نکاه به جزوه ات بندازه

فرداش تست بزن

منم خودم پشت کنکوریم

این روش که یه روز کلا یه درس بخونی جواب نمیده

مشاورت منظورش چیز دیگه بوده

کل فیلمای یه مبحثو ببین

بعدش برو سراع تستاش