مرد حتی اگه با زن متاهل رابطه داشته باشه میتونه خیلی راحت بگه فکر میکردم مجرده صیغش کردم به همین راحتی مگر این که آشنا باشه مشخص شه مرد میدونسته زن متاهله
معمولا شلاق تعیین میکنن ولی حبس هم میتونن بذارنببین اگه به عنوان رابطه نامشروع باشه شلاق و یا حبساگه ...
من مورد دیدم زن دوتا بچه از یه مرد دیگه داشت ولی هرکاری کردن نگفت بابای بچه ها کیه،فقط طلاق گرفتن چرا پس اعدام و حبسش نکردن ،حتی مرد گقت اسم بچه ها از شناسنامه ام پاک بشه قاضی گفت نمیشه حالام زن داره خوش و خرم زندگی میکنه
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
خانم محترم اثبات زنا خیلی سخته خود قانون هم به قاضی اجازه کنکاش بیش از حد نداده
دیگه وقتی بچه مال یکی دیگه اس خود به خود زنا ثابت نمیشه؟
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
تو دادگاه که نتونسته ثابت کنه.. اما خیلی شنیدم زن با مرد غریبه بوده و شوهره سر رسیده اگه ثابت بشه حک ...
نه حکم اسلامی اصلا سنگسار نیست، قدیما برخی روستاها سر خود انجام میدادن. بعد باید ۴ نفر شاهد داشته باشه که عملا ممکن نیست ۴ نفر دیده باشن! مگر زن بره و خودش اعتراف کنه.