2777
2789
عنوان

امروز ازمون شهر داشتم چقدرافسر

118 بازدید | 9 پست

خوب بود تشویق میکردم حرف میزد دعوا نمیکرد

ینی واقعا هرکی اونجاست که ازنون بده این ۳تا جمله رو میگه

استرس میگیرم نمیدونم چرا

..

وای من انقدر استرس داشتم نمیدونم چرا

ی پسری از ماشین اومد بیرون بهش گفتم قبول شدید

گفت اره

گفتم قبول باشه😑🤣از استرس به خدا حرف زدنم

البته بعدش درستش کردم گفتم البته مبارک باشه

و خندیدم

اونم گفت ایشالله شماام قبول بشید

گفتم ممنون 🙂

ولی نشدم که🥲

بابای من هی داد میزنه واقعا متاسفم درست باهام تمرین نمیکنه

واقعا کاش داداش داشتم کمکم میکرد خیلیم استعدادشو دارم بد رانندگی نمیکنم ولی باید تسلط پیداکنم مثلا نیاز دارم هر روز برم یا یکی درمیون برم پارک دوبل بزنم ۱۰ ۲۰ تا...🤐

دفعه سوم رد شدم و علتشم استرس بود یارو با مهربونی گفت

چرا انقدرمیلرزی

گفتم قرص نخوردم

گفت قرص چیههههه نخور بابا عیب نداره

ازین حرفا...

حیف شد یاروش خوب بود خودمم استرس نداشتم یا کم داشتم راحت قبول میشدم

تمرین با مربی بردار چند جلسه

"میدانستم زهر است، و چشیدم"|تک تک کاربری هایی که توهین میکنند بهم رو یادم میمونه. اگه روم ریپلای زدید و جوابی هم نداشته باشم لایک میکنم اگه هم هیچ واکنشی نشون دادم بدون از همون قماشی😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول میشی نترس

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من با وجود مخالفت شوهرم واذیت هاش خودم تنها نشستم وبار اول قبول شدم تا تنها نشینی فایده نداره

.دم شما گرم واقعا

چجوری تنهابشینم

شاید شما تهران نیستید تهران خیلی شلوغه و چراغ قرمز زیاد داره

.دم شما گرم واقعا چجوری تنهابشینم شاید شما تهران نیستید تهران خیلی شلوغه و چراغ قرمز زیاد داره

درسته ولی تو خیابون نرو کوجه پس کوچه جای خلوت پیدا کن پشت ماشینت بنویس راننده جدید رویه برگه

منم دوبار افتادم برای بار سوم ک آزمون داشتم چندروز قبلش شوهرم گف دم ظهر ک خلوته ماشینو بردار برو تنهایی تمرین کن و منم از وقتی تنها رانندگی کردم تازه فهمیدم چی ب چیه و تمام مشکلایی ک داشتمو پیدا کردمو بیشتر تمرین کردم مثلا من موقع به حرکت دراوردن ماشین یکم ناشیانه ماشینو به حرکت درمیوردم انقد وایسادمو از اول حرکت کردم ک قشنگ گاز و کلاچ اومد به دستم یا مثلا تو دوربرگردان و سرکوچها که باید ایست کوتاهی داشته باشیم من یادم میرف دنده دو رو به دنده یک عوض کنم😐شوهرم ک کنارم بود وقتی ماشین خاموش میشد هول میشدم اصن دیگه کلا رانندگی یادم میرف انگار😂وقتی تنهایی رانندگی کردم اومد دستم ک موقع هر ایست باید دنده عوض شه

ببین فقققط باید تنهایی پشت ماشین بشینی چون باید خودت مشکلاتو بفهمی و تمرین کنی تا حلش کنی وگرنه یکی کنارت باشه انقد هول میکنی ک درست درک نمیکنی که مشکلت تو رانندگی چیاست

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻