2777
2789
عنوان

دیشب با جاریم رفتیم خونه مادربزرگ شوهرم بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 82 پست
دخترم زیاد میره خونه مادرشوهرمبا پسر جاریم میرن میمونن آخر هفته هامن فکر کردم شب نشینی خودشون میخوان ...

شماهم دعوتشون میکنی ؟آخه بعضیا فقط مهمونی میرن ومهمونی نمیدن واینجوری از مهمونیا کنار گذاشته میشن

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر جاری ات چندساله اش؟هیچ وقت نگذار جای تنها اونم چندساعت ، خونه پر رفت وآمد و ...

خیلی دل گنده س به ولله

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دخترم زیاد میره خونه مادرشوهرمبا پسر جاریم میرن میمونن آخر هفته هامن فکر کردم شب نشینی خودشون میخوان ...

کاری ب مهمونیشون ندارم ولی اینجور جاها نذار بره خدای نکرده دست درازی بهش نشه ادما قابل پیش بینی نیستن

خب

خب دیگه نداره

چرا بقیه همه ی بچه هاشون بودن فقط ما نبودیم؟

حتی اون دوتا بچه ی دیگه ی مادرشوهرم

اینم بگم هم من هم این جاریم که با هم رفتیم خیلی باهاشون خوش برخوردیم

حتی یه بار خاله شوهرم مریض بود به من گفت یه ساعت بیا خونمون یکم روحیه ام باز شه بسکه همیشه خوش اخلاقی و میخندی

میگم یعنی جوری نیستم که جلو ما راحت نباشن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
کاری ب مهمونیشون ندارم ولی اینجور جاها نذار بره خدای نکرده دست درازی بهش نشه ادما قابل پیش بینی نیست ...

اینکه درسته بله

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خب دیگه ندارهچرا بقیه همه ی بچه هاشون بودن فقط ما نبودیم؟حتی اون دوتا بچه ی دیگه ی مادرشوهرماینم بگم ...

به مادرشوهرت بگو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پسر جاری ات چندساله اش؟هیچ وقت نگذار جای تنها اونم چندساعت ، خونه پر رفت وآمد و ...

پسر جاریم از دخترم کوچیکتره

خونه مادرشوهرمم کسی نیس که میرن یه عمه دارن تو خونه اس به هوای اون میرن

شماهم دعوتشون میکنی ؟آخه بعضیا فقط مهمونی میرن ومهمونی نمیدن واینجوری از مهمونیا کنار گذاشته میشن

نه عزیزم دعوتشون میکنیم

من همین چند ماه پیش تو شهریور ماه همشون رو دعوت کردم و چون تعدادشون بالاس حیاطمو فرش کردم بیرون نشستیم

از دو روز قبل مشغول تدارکات مهمونیشون بودم بیرونو تمیز کردم و شستم و فرش کردم.. غذا خودم پختم

نه عزیزم دعوتشون میکنیممن همین چند ماه پیش تو شهریور ماه همشون رو دعوت کردم و چون تعدادشون بالاس حیا ...

پس دلیلی نداشته دعوتتون نکنن عجیبه ،خودت فکر میکنی چرا نگفتن ؟نظرهمسرت چی بود؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

خب بنداز به شوخی از مادرشوهرت بپرس

بگو ماشالله همه رو دعوت کردی ما و فلانی رو سوا کرده بودیداااا

اینجوری هزارتا سناریو میچینی

ولی چه وضع خوبی دارن ماشالله فک نمیکردم کسی دیگه قادر باشه چنین مهمونی ای هایی بگیره

خببببببینی چی

یعنی اینجوری نبود بچه های مادرشوهرم نباشن

بقیه دعوت بودن فقط منو جاریم اینا نبودیم

غذا هم خیییییلی زیاد بود همشون یکی یه ظرف گذاشتن کنار ببرن خونشون