2777
2789
عنوان

دیشب با جاریم رفتیم خونه مادربزرگ شوهرم بیاید بگم چیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 82 پست
حتی خواهر شوهرم اون یکی جاریم البته عقد هست ولی با برادر شوهرم بیشتر با هم زندگی میکنن

نباااااایییییییید میذاشتی دخترت بره

کارت خیلی اشتباه بوده

بعدم وقتی بچه ات رفته چرا به خودتونم زنگ نزدن؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزدیک 60 نفرن

همشون بودن، ما میخواستیم برگردیم همون اول یه نفرشون تو حیاط بود ما رو دید

داشتن شام میخوردن غذام خیلی زیاد بود

بعدم دیدیم گفتن یه دخترخاله ها شوهرم حامله اس و شیرینی اوردن،

ما اصلا چیزی نگفتیم و به رو نیاوردیم چرا فقط ما دعوت نیستیم ولی خیلی معذب شدم سر زده رفتیم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

لایک کن

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

نباااااایییییییید میذاشتی دخترت برهکارت خیلی اشتباه بودهبعدم وقتی بچه ات رفته چرا به خودتونم زنگ نزد ...

دخترم زیاد میره خونه مادرشوهرم

با پسر جاریم میرن میمونن آخر هفته ها

من فکر کردم شب نشینی خودشون میخوان یه سر برن نمیدونستم مهمونی دارن

منم از این تعجبم چرا همشون بودن غیر از ما

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نزدیک 60 نفرنهمشون بودن، ما میخواستیم برگردیم همون اول یه نفرشون تو حیاط بود ما رو دید داشتن شام میخ ...

به همسرت گفتی؟

شاید دعوتتون کردن همسرت گفته نمیآییم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دخترم زیاد میره خونه مادرشوهرمبا پسر جاریم میرن میمونن آخر هفته هامن فکر کردم شب نشینی خودشون میخوان ...

نذار هزارجا بره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نزدیک 60 نفرنهمشون بودن، ما میخواستیم برگردیم همون اول یه نفرشون تو حیاط بود ما رو دید داشتن شام میخ ...

۶۰نفرو کی میپزه کی ظرفارو میشوره کی اصلا برای ۶۰ نفر خوراکی میخره ؟ مرغ بخوان بدن ۷ ۸ تا مرغ کامل میخواد هر مرغ ۲ کیلو میشود در عبارت ۱۵ ۱۶ کیلو ویلویی ۲۲۰ میشود ۳۵۰۰ حدودا وا تو این گردنی چخبرههههه

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

دخترم زیاد میره خونه مادرشوهرمبا پسر جاریم میرن میمونن آخر هفته هامن فکر کردم شب نشینی خودشون میخوان ...

پسر جاری ات چندساله اش؟

هیچ وقت نگذار جای تنها اونم چندساعت ، خونه پر رفت وآمد و ...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود