2777
2789
عنوان

دور از جون خوبای سایت

244 بازدید | 29 پست

بعضیا که کلا مادراشون وقت برای تربیت شون نذاشتن یه چی بگی عین چی حمله میکنن فحش میدن

باز یه سری ادای روشن فکری 🌞 در میارن میان نسخه میپیچین واسه بقیه چنان هم صد در صدی حرف میزنن انگار فوق تخصص روانشناسی هستن

یه بچه بی تربیت اومده بود وسط بحث فحش داد منم قفل کردم رفت تو تاپیک دیگه م فحش دادن . اون زنی که هی روشن فکر بازی در میآورد رفته فحشا رو هی میگه لایک 👍 لایک داری لایک .

حالا طرف حرف من اون بچه بی تربیت نیست تو از سنت خجالت بکش زن گنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل تاپیکا اول صبحی شده این چیزا

تازه اینکه چیزی نیست اول اینستا اومده بود با دوستام گروه شده بودیم هر کی فحاشی میکرد بلاک و ریپورت میکردیم پیجش بهم می ریخت . مجازی که جای لات بازی نیست اگر همه اینکارو بکنن مجازی انقدر پر لات و لوت نمیشد

تازه اینکه چیزی نیست اول اینستا اومده بود با دوستام گروه شده بودیم هر کی فحاشی میکرد بلاک و ریپورت م ...

عزیزم متاسفانه خانواده هاشون درست تربیت نکردن همینجوری ول بار اومدن شما زیاد به خودت سخت نگیر اینجور آدما زیاد پیدا میشن بخوای خودتو اذیت کنی از بین میری ببین و رد شو فقط❤️

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

عزیزم متاسفانه خانواده هاشون درست تربیت نکردن همینجوری ول بار اومدن شما زیاد به خودت سخت نگیر اینجور ...

خب معمولا همین کارو میکنم یکی بچه سال باشه فحش بده رد میشم ولی طرف اومده یک ساعت واسه من ادا آدمای عاقل بالغ رو در میاره یهویی تا یک حرف مخالف میشنوه فحاشی میکنه خب زشته دیگه

خب معمولا همین کارو میکنم یکی بچه سال باشه فحش بده رد میشم ولی طرف اومده یک ساعت واسه من ادا آدمای ع ...

اینجور آدما رو زیاد دیدم دیگه نسبت بهشون سر شدم واقعا

انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه

به نظرم بین مردم هنوز این فرهنگ که ممکنه کسی عقیده مخالف باهاشون رو داشته باشه جا نیوفتاده برا همین تا دوتا حرف مخالف میشنون سریع گارد میگیرن و فحاشی میکنن

و در نهایت در اولین آغوشی که فهمیده شوم ؛ زار زار اشک خواهم ریخت…..:)

فکر کردی خیلی تیزی به همه زدی تاپیک رو بستی

دقیقا منظورم با خودت بود ادا روشن فکری در آوردی بعد رفتی با یکی که فحاشی میکنه هی بهش میگی لایک لایک

می دونی چرا قفل میکنم ، چون امثال تو میان تاپیک آشپزی رو مسخره میکنید. و کسر شات می دونید ولی می شینی با آدمای فحاش دل قلوه گرفتن

فکر کردی خیلی تیزی به همه زدی تاپیک رو بستی

من حرفی باهات ندارم در همین حدی که هستی میبینمت . نشستی با پسرای نی نی سایت حرف زدن و لایک لایک دادن متاسفم برات. خانمای محترم اینجا اصلا با این پسرای علاف هم کلام هم نمیشن حتی