2777
2789

شرایط من خیلی خاصه امضام گفتم انقباض دارم انگار.تازه بستری شدم دیگه نمیتونم بازم بستری بشم کسی رو ندارم دختر بزرگم رو نگه داره. دعا کنید زایمان زودرس نکنم😭 شما ها دلتون از همه پاک تره

دعا کنید بهدنیت من که اسمم سعیده هست زایمان زودرس نکنم هر دعایی که به دلتون میفته

نمیخوام زود زایمان کنم خیلی زوده😭😭😭

الهی همین ور دعاتون تمام شد اونور خودتون حاجت روا بشید🤲

خیلی استرس دارم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید....باردارم رفتم سونو گفتن بند ناف دور گردنشه از استرس دارم نابود میشم میتدسم خفه بشه یا خون به مغزش نرسه مثل دخترم بشه زبونم لال😭یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذاردبلکه دست از سر آزردن ما برداردچه خطایی مگر از جانب ما سر زد کهدائما درد و بلا بر سر ما می بارد ؟جای ما کوه اگر بود ، فرو می پاشیدآه ... درباره ی ما درد چه می پندارد ؟!شده یک دلخوشی ساده بخواهیم و فلکداغ یک خنده به روی دلمان نگذارد؟!بس که رنجیده شد از خاطرش ایمانش رفتآنکه میخواست خودش را به خدا بسپارد ...

بمیرم برا دلت

کاشکی میتونستم در اغوش بگیرمت و همدردی کنم بات😭

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته ای؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

دختر منم ۹سالش عین گل گل

شنبه و دوشنبا پیش دیدم صورتش پرش داره بردیم مغز و اعصاب گفت تشنج کرده😭😭😭😭😭

بدون تب میخواست درس هاش رو بنویس😭😭😭

روز و شبم سیاه شده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السو

الهی که حالت زودتر روبراه بشه...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.