2777
2789

قصد دارم طلا بفروشم خونه بخرم ولی میترسم بفروشم خونه بخرم طلا بره بالاتر شوهرم بهم سرکوفت بزنه[چون خرید خونه پیشنهاد من بوده ] یا طلا نفروشم بیاد پایین دیگه نتونم خونه بخرم خیلی سردرگم و گیجم خاهش میکنن کمکم کنید تااخر عمرم اونی که کمکمک کنه دعا میکنن

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در حال حاضر به طرز عجیبی همه دارن خونه میخرن

مثل اینکه قراره خیلی بره بالا

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
اگر مستاجری، خونه بخر.

مه عزیزم خونه داریم ولی کوچیک و زشته

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خونه اولی هستی؟

من سرمایه مو ملک کرده بودم قبل این اتفاقات به فاصله یک ماه ۷۰۰ ملیون اومد رو قیمتش و هر روز مشتری داشت ولی من نمیخواستم بفروشم

دیگه ببین الان چی شده

در هر صورت طلا رو نمیشه تا اخر عمر نگه داشت و باید به یه یچیزی تبدیل بشه بالاخره چه بهتر که در زمان خوب خرج بشه

ضمنا طلا رو میشه گرم گرم خرید ولی ملک رو نمیشه متری خرید

من مهندس معمارم و اکثر مشتریای سال های اخیرم طلا فروش و بازاری بودن که ملک خریده بودن

امیدوارم کمکی کرده باشم