2777
2789

هم من یه آپارتمان دارم هم او ماشین معمولی هم داریم حدودصدگرم طلاهم داریم شغل آزادهم داره ماهی ۴۰.۵۰درآمدشه میتونیم خوشبخت باشیم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبختی علاوه بر اینا که مهمن

نیازمند داشتن یک سری اصولات هم هست

اخلاقش چطورع؟

صبور هست ایا

در کاری حمایتگرت هست؟

خانوادش با شخصیتن؟

زود عصبانی میشه؟

و..... ـ

بهتر است با روانشناس صحبت شود

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

خوشبختی خیلی به اینها که گفتی ربط نداشت ولی برای شروع زندگی حداقل رفاه رو دارید 🙏 ایشالا کنار هم خوشبخت باشید

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ما هم هیچی نداشتیم ولی من من نبود ما بود وشدباید باهم یکی بود در خوشی ناخوشی تو سختی

چقد صبر کردینو تلاش کردین ک شد چند سال؟ اخه من سرکار نمیرم ک بخام از خودم چیزی داشته باشم

چقد صبر کردینو تلاش کردین ک شد چند سال؟ اخه من سرکار نمیرم ک بخام از خودم چیزی داشته باشم

منم نمیرم ازدواج که کردم نذاشت برم سر کار

من وشوهرم هیچی نداشتیم همه چی رو یواش یواش خریدیم

12سال میگذره خداروشکر تلاشهاش بلاخره جواب داد.زندگی معمولیه دوتا بچه دارم ...خونه ماشین و زندگی ورفاه

الحمدلله

منم نمیرم ازدواج که کردم نذاشت برم سر کارمن وشوهرم هیچی نداشتیم همه چی رو یواش یواش خریدیم12سال میگذ ...

خانوادم میگن حداقل خونه با ماشین داشته باشه ک برید زیر ی سقف هنوز اجازه نمیدن بیاد خاستگاری، خیلی سخته دوره همش دلتنگشم حسرت میخورم پیشم نیس