2777
2789

یکی اینکه شاید چون دلش پره هروقت ما رو میبره بیرون بس فحش و بد رفتاری منو میکنه بیزار میشم ضمنا همش غر میزنه تو با خواهرام خوب نیستی همسفر ندارم توخونه اصلا به جز سفر در طول زندگی خرید میخام برم با پول خودم استرس دارم همیشه هم غر میزنه فحشای بدم میده تو با خواهرام رفت و آمد نداری بریدم دو تا بچه دارم شاغلم برا بجه هاش سعی میکنه خیلیی مهربون باشه ولی بازم خسیسه الانم اومدم قهر خونه بابام ولی اصن جرات طلاق ندارم با دو تا بجه بخام برم سر کار پرستار ندارم مسئولیت بچه ها هم با منه شوهرمم گفته مهریه بزاری اجرا میبرم خونه اسیرت میکنم😩😩

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که اومدی محکم باش مهریت را بزار اجرا گوشیتم خاموش کن جوابش نده اگرم اومد خونه بابات بگو من با تو زندگی نمیکنم کافیه یبار محکم واستی تا بیفته غلط کردن تا ابد درست میشه

پس خواهراش پرش میکنند

نه خودش دوسشون داره شوهرم دارن ولی شوهراشون مسافرت نمیبرتشون با ماشین ما میخاد ببرتشون

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

نه خودش دوسشون داره شوهرم دارن ولی شوهراشون مسافرت نمیبرتشون با ماشین ما میخاد ببرتشون

ببین دختر خوب . دیگه الان باید اِلقه شوهرت دستت اومده باشه. بدرک بزار براشون خرج کنه . مسافرت ببرتشون . از پول خودش . یه مدت بیخیال شو . خودش خسته میشه. تا کی میخای سر این قضیه با شوهرت بجنگی . بخدا منم چند سال پیش شرایط تو را داشتم همش تنش و درگیری بود . بچه هام خسته شده بودن . رهاش کردم بحال خودش . الان به آرامش رسیدم . تا کی میخای بخاطر یه مشت آدم بی ارزش خودت و بچه هاتو عذاب بدی. یخرده سیاست داشته باش. حتی اگه خواهرشوهرات را دوستم نداری جلو شوهرت وانمود کن عاشقشونی. بخدا تو آروم و بیخیال بشی شوهرتم اخلاقش بهتر میشه. ازدواج کردیم که زندگی کنیم ن اینکه همیشه در حال جنگ و درگیری باشیم . بعد از طلاقم جایی خبری نیست. خواهرانم چندوقت دورتند . اونام میرند سرزندگیشون . تو میمونی و مشکلات و دوتا بچه که باید دست تنها بزرگشون کنی. یه مدت رو خودت کار کن . انشاالله نتیجه میگیری