2777
2789
عنوان

تخلیه ی عقده ها در نی نی سایت

405 بازدید | 11 پست

واقعا چرا سایت اینجوریه!!!!!!@

تا یه سوال میپرسی همه میپرن بهت .

همه معلم اخلاق میشن .

توچزا بیداری به تو چه و هزلرتا حرف ناشایست دیگه باباجون حتما ما یه سوالی دلریم دوست داریم ناشناس بپرسیم

اگه جوابو میدونی بگو اگه نمیدونی لطفا ردشو

یه کم ........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا ی سری از کاربرها واقعا چرتن

حالم بهم میخوره ازشون

تا یکی ی حرفی میزنه سریع میگن چه دغدغه ای داری برو ب گرونی فکن فلان !!! یا درمورد ی چیزی سوال میپرسن اینا سریع میرن منبر

دیشب یارو درمورد درآمد ناخن کاری میپرسه اینا رفتن منبر ک درآمدش حرامه فلان بابا طرف مگه از جهت دین اسلام پرسید؟؟

ی سری ها معلم اخلاق میشن بابت همه چی تذکر میدن

واقعا حال بهم زنه اینجا

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

فضای اینجا بد شده تاپیک آخرم کامنتاش فقط مسخره بازی

نوشتم لپتاپم عمرشو کرده مشکل داره چیکار کنم یه عده اومدن به جای کمک حرف رایگان میزنن

چیزی نمیدونی خب نگو نه اینکه تو این وضعیت که من بابت مشکلم ناراحتم بیای شوخی کنی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خلن انگار

یه بنده خدایی تاپیک زد شوهرم چش چرونی میکنه فلان کسی جوابشو نداد من اومدم باهاش صحبت کردم براش تاپیک زدم

بعد قشنگ داشت همه جوابارو میدید دونه دونه که چکار کنه

یهو یکی برگشت گفت این شوهرای عتیقه دو هزاربو از کجا پیدا میکنی اسی حالا من انقد ناراحت شدم براش .بعد گفتم این طرز درست صحبت کردن نیست ها گفت خدایا منو ازین شوهرای بدرد نخور دور نگه دار و یه شوهر خوب بهم بده گفتم خدا مردای خوبو از تو دور کنه افعی 😂حالا سوخت شروع کرد به بدو بیراه تو الکی میگی برا یکی تاپیک زدی زورت داره خودت بودی گفتم هرکی هست تو حرف زدن بلد نیستی خفه شو🥲