خدایا خسته شدم دوسال پیش همگرفتم ۳ الی ۴ ماه طول کشید خوب بشه امسال هم دوباره دوماهه گرفتم استرس بی قراری بی حوصلگی ترس داره من و میکشه دیروز دوساعت خوب بودم زندگی چقدر قشنگبود .دیگه نمیکشم نمیدونم چه گناهی کرد م که شدم این .ترو خداا دعام کنید .مرگو جلوی چشمام وارممیبینم .دارم ذره ذره آب میشم
ولی وقتی یادم میثفته جقد میخوابیدمو روزام تند تند نیگذشت چون نصف روزو خواب بودم دلم تنگ میشه برا اون ...
مال قرصه میدونی بدی دکترای ما اینه که واقعا تو تجویز و تشخیص نوع درمان خیلی مشکل دارنو سطحی عمل میکنن یه پیج جدیدا پیدا کردم انقدر قشنگ خانم دکتره توضیح میداد راجع به اینکه چه دارویی واسه چه شخصی باید تجویز بشه که فهمیدم چقدر دکترامون بی سوادن اکثرا اینجا یعنی اگه منو شما دقیقا عین هم یه مشکل رو داشته باشیم بازم باید یه جزئیاتی رو در نظر بگیرن و داروی شبیه به هم ندن
اسی منم دارم چندسال درگیرم هرمتخصصی رفتم خوب نشدم شانسی رفتم پیش پزشک عمومی کپسول داکسپین 10داد شبی یک دونه میخورم خدارشکر حالم خوبه طوری استرس افسردگی شدید بود دست پام همیشه یخ بود
🤦🏻♀️خیلی بده میدونم خود همین تو مخ میره بدتر ولی سعی کن صدای محیطو نذاری سکوت باشه گم بشه تو سرت صداش چون سکوت تمرکزتم رو صدا چندبرابر میکنه ،همین چت کردن تو نی نی سایتم خوبه تاپیک بزن با آدما حرف بزن من جدیدا ازش استفاده میکنم تاثیر میذاره اابته حرف مفید و بی تنش چیزی که به آرامش فکرت کمک کنه همین معاشرت یکم بار روانیتو کم میکنه تمرکزتو از افکارت کم میکنه شده حرفا سطحی بزن مثلا نمیدونم راجع به تفریح و چیزای آرایشیو علایقت هرچی که برات جالبه