2777
2789
عنوان

بازگشت افسردگی دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 52 پست
من صبونه درحد دو لقمه بعد تخت خواب دوباره ناهار یا نمیخورم یا اونم چندتا قاشق دوباره تخت خواب شامم ک ...

من گوشهامم صدا میده .از صداش امون ندارم .کی نیخوام خوب بشم یعنی ؟یعنی خدا نگاهم میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه داروی من بعد یه مدت خودش بهم افسردگی میداد مثلا همش از این بغضا میگرفتم که ته دلتم انگار رخت میش ...

منم یادمه پارسال افسردگی داشتم بهم ی قرص دادن نمیدونم چی بود ولی من همش اخرشب میخوابیدم صبحا ساعت هفتو شیش صبحم بیدار میشدم تا این قرصارو خوزدم هشت شب میخوابیدم تا دوازده ظهر بعدشم ک بیدار میشدم کسل بودم نمیخواستم بیام بیرون از تخت

واسه خواب میخورم .دفعه قبل هم آسنترا با آلپروزلام داد .باید یک ماه بخورم تا تاثیرش رو ببینم این دفعه ...

نخور عزیزم الان من کسی رو میشناسم ۴۶-۷ساله قرص آلپروزولامش نباشه چشماش رو هم نمیره ،عادت کامل کرده بعد دیگه به یه دونه قانع نیست یعنی هرکی رو دیدم شده مصرفش مشت مشتی دکترتو حتما عوض کن،مخصوصا الان که شرایط فعلی زندگیا پر از خبر منفی و اتفاقای بد واکنش الانت طبیعیه اگه مدام عادت بدی خودتو به این قرصا کل زندگیت میشه قرصای رنگ و وارنگ والا خارجشم طرف دوره ی مشخص داره دارو درمانیش در کنارش باید تراپی داشته باشی دارو یه بخشی از روند درمانه ولی نباید مادام العمر باشه مگه بین وقفه ی درمانت که حس کردی بهتری بازم حس بد بگیری دوباره از سر بگیری بازم میگم دکترتو عوض کن

[QUOTE=409015955]منم یادمه پارسال افسردگی داشتم بهم ی قرص دادن نمیدونم چی بود ولی من همش اخرشب میخوابیدم صبحا ساعت هف نه دکتر من کلا یه دونه قرص میده .اونم با دوز کم بعد زیاد میکنه .اصلا خواب آور نیست

[QUOTE=409016026]وای مثل من! ایشالا خوب بشی هرچی زودددتر[/QUOTEشما هم گوشهات صدا میده ،

ی صدایی مثل سوت کشیدنه، تازه قبلا شبا ک میخوابیدم یهو نصف شب دستام میلرزید شدیددد میپریدم از خواب خیلی بد بود انگار برق وصل میکردن بهم

منم یادمه پارسال افسردگی داشتم بهم ی قرص دادن نمیدونم چی بود ولی من همش اخرشب میخوابیدم صبحا ساعت هف ...

آره منم با قرصام اولش خوابم نمیگرفت ولی اگه مبخوابیدم اصلا نمیشد بیدار بشم چنان خوابم سنگین میشد،تازه باعث یوبوستمم شده بود اضافه وزن آوردم بعد جالبه دکترم از ربع شروع کرد رسوند به یک و نیم طی شش ماه منم دیدم هر دوماه داره هی دز بیشتر میکنه بهش گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدم با تجویز خودش قطعش کردم بعد موقع قطع کردن از پشت گردنم رعد و برق میزد به کل تنم تا یکهفته خیلی حس بدی بود تا کلا گذاشتم کنار

آره منم با قرصام اولش خوابم نمیگرفت ولی اگه مبخوابیدم اصلا نمیشد بیدار بشم چنان خوابم سنگین میشد،تاز ...

ولی وقتی یادم میثفته جقد میخوابیدمو روزام تند تند نیگذشت چون نصف روزو خواب بودم دلم تنگ میشه برا اون قرصا، یماه مصرف کردم دخترعموم گفت معتادش میشی مامانم دیگه نزاشت انداخت رف، بعد نمیدونم اثر قرصه یا چی ولی وقتی میخوابیدم یهو دستم شروع به لرزیدن میکرد شدیدد میپریدم از خواب خیلی بد بود